Plastové nádoby

Na Gran Velada máme k dispozícii veľký výber plastových obalov pre kozmetiku. Sú rôznych veľkostí a tvarov. Napríklad sú tu mini plastové nádoby s kapacitou 5 ml a veľké nádoby na uchovávanie až 500 ml produktu.

Plastové nádoby

Zoznam produktov

1/3

Najnovšie príspevky na blogu

Plastové obaly na kozmetiku

V Gran Velada ti ponúkame širokú škálu plastových nádob na kozmetiku. Existujú rôzne veľkosti a formáty. Napríklad existujú mini plastové nádoby s objemom 5 ml a iné oveľa väčšie, aby sa zachovalo až 500 ml produktu.

Pokiaľ ide o formát, sú okrúhle a štvorcové; priehľadné, nepriehľadné a priesvitné. Ak chceš udržať v dobrom stave krém, ktorý je lepšie nedávaťna slnko, odporúča sa, rozhodnúť sa pre nepriehľadné poháre. Máme tiež farebné plastové poháre : čierne, ružové a zelené, so sviežim a mladistvým dizajnom.

Ak chceš niečo štýlovejšie, pozri sa na metakrylátové poháre s kovovými viečkami. Majú dvojité dno a obsahujú uzáver, takže krém je chránený pred oxidáciou. Tieto poháre sú ideálne na balenie krémov na tvár.

Nájdeš tu aj viac základných pohárov, ktoré sú ideálne pre tvoje telové krémy alebo na nosenie kozmetiky vždy po ruke v taške alebo v cestovnej taške. Samozrejme, všetky sú tuhé, konzistentné a kvalitné, aby boli tvoje krémy dobre zachované.

Ak chceš podrobnejšie informácie o ktorejkoľvek z týchto plastových nádob na kozmetiku, v produktovom popise každej z nich môžeš nájsť ich mierky, materiál, z ktorého sú vyrobené, a najvýznamnejšie nástroje. Tam môžeš tiež vidieť, či sa predávajú po jednotlivých jednotkách alebo v baleniach.

Akonáhle budeš mať tvoje krémy zabalené v týchto plastových nádobách, môžeš umiestniť nálepku na veko alebo okolo nádoby a môžeš ich dokonale identifikovať. Okrem toho bude výsledok oveľa profesionálnejší. V našom internetovom obchode nájdeš široký katalóg nálepiek pre tvoje kozmetické obaly.