Čierna nádoba na kozmetiku 50 ml

Nádoby na krémy

Tieto nádoby na krémy majú potrebné vlastnosti, aby udržali vašu domácu kozmetiku v perfektnom stave. Sú odolné, sú vyrobené z plastu a sú nepriehľadné, čiernej farby. Preto bude spracovanie interiéru chránené pred oxidáciou. Tieto nádoby je možné opätovne použiť a recyklovať.

Tieto nádoby na krémy majú mini veľkosť a sú ideálne na nosenie v taške alebo na prípravu cestovnej tašky. Sú veľmi univerzálne a v nich môžete uložiť:

  • Krémy
  • Masky
  • Exfoliačný
  • Slnečný bronzer
  • Po slnku

Plastové nádoby na kozmetiku

Tieto plastové nádoby na kozmetiku sú vyrobené z polypropylénu, materiálu, ktorý sa vyznačuje svojou odolnosťou. Výsledok: silné, konzistentné, pevné a odolné poháre.

Naše plastové nádoby na kozmetiku sú čierne a uzatvárajú sa skrutkovacím uzáverom. Majú jednoduchý a elegantný dizajn, takže sú ideálne na poskytovanie domácej kozmetiky.

Prázdne nádoby na kozmetiku

Tieto prázdne nádoby na kozmetiku sú hladké, jednofarebné, v tomto prípade čierne, ideálne na prispôsobenie štítkami, ktoré nájdete v našom internetovom obchode. Jedným z modelov, ktorý sa najlepšie prispôsobí rozmerom a charakteristikám tohto kontajnera, je táto personalizovaná nálepka s vašou fotografiou. Môžete dokonca dať frázu, ktorá sa vám najviac páči.

Ako vidíte, tieto prázdne nádoby na kozmetiku sú veľmi univerzálne a kombinujú dizajn a funkčnosť. Prispôsobte si ich, ako sa vám páči, a vychutnajte si domácu kozmetiku!

Kde kúpiť čierny obal na kozmetiku?

V Gran Velada si môžete kúpiť čierne nádoby na kozmetiku. V tomto prípade sa predávajú v jednotlivých jednotkách aj v baleniach. Okrem tohto modelu nájdete v našom internetovom obchode kompletnú kategóriu s obalmi pre kozmetiku. Existujú veľmi odlišné tvary, materiály a farby. Nájdite ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám!

Te mostramos cómo