Roll-on základné balenie 50 ml

Roll-on obaly

Praktické roll-on nádoby na domáci dezodorant alebo na aplikáciu prírodných krémov s masérskym efektom. Sú vyrobené z bieleho plastu a majú skrutkovací uzáver, ktorý udržuje výrobok vo vnútri v dobrom stave.

Tieto roll-on nádoby majú objem 50 ml. Sú pohodlné, funkčné a dajú sa rozobrať na plnenie. Sú tiež všestranné, pretože môžu mať niekoľko použití. Sú prázdne, pripravené na to, aby ste ich naplnili hygienickými výrobkami, ktoré vyrábate remeselným spôsobom.

Nádoby na dezodorant

Sú to nádoby na domáce deodoranty , ktoré môžete mať vždy po ruke, pretože ich veľkosť je ideálna na nosenie v taške alebo v cestovnej taške. Výroba vlastného prírodného dezodorantu je jednoduchá a lacná. K tomu potrebujete kakaové alebo bambucké maslo, rastlinné oleje a éterické oleje. Všetky produkty nájdete v Gran Velada.

Môžete si tiež vyrobiť domáci dezodorant s vodou, alkoholom a aromatickou esenciou. Možností je veľa a výsledok vás prekvapí. Akonáhle to máte hotové, stačí ho uložiť do týchto nádob na dezodoranty a vychutnať si jeho používanie.

Početné štúdie dokazujú, že guľôčkové dezodoranty sú účinnejšie a efektívnejšie, pretože ich penetrácia do pokožky je väčšia ako v prípade sprejov. Preto sú tieto kontajnery ideálne pre tento typ spracovania.

Roll-on fľaša

Okrem toho sa táto roll-on fľaša môže použiť na balenie domácich krémov a gélov, ktoré chcete aplikovať s masážnym efektom na ošetrenie hrbole, jaziev, škvŕn ... Roll-on pomáha jemnou masážou zamerať účinok na určitú oblasť. Týmto spôsobom krém preniká skôr a lepšie.

Tento model roll-on fľaše je jednoduchý, čistý a s klasickými líniami. Môžete si ho prispôsobiť a ozdobiť podľa svojich predstáv jedným z mnohých štítkov, ktoré nájdete v našom internetovom obchode. To vám umožní vedieť, čo každý kontajner obsahuje, a budú farebnejšie a nápadnejšie. Môžete si vyrobiť luxusnú povrchovú úpravu.

Kde kúpiť rolovacie obaly?

V Gran Velada si môžete kúpiť roll-on kontajnery dobrej kvality za veľmi konkurenčnú cenu. Predávajú sa jednotlivo a v baleniach po 10 a 100 jednotkách. Čím viac obalov si kúpite, tým lacnejšie sú. Pamätajte, že akonáhle zadáte a zaplatíte za objednávku, dostanete ju pohodlne doma za pár dní.

UKÁŽEME TI AKO NA TO