50 ml dóza s uzáverom a zeleným vekom

50 ml JAR

Priesvitná nádoba s objemom 50 ml so zeleným vekom a uzáverom, veľmi praktická na balenie krémov a všetkých druhov kozmetiky. Nádoby sa predávajú prázdne, sú plastové a dajú sa opätovne použiť a recyklovať. Skladajú sa z priesvitnej plastovej nádoby, bieleho plastového uzáveru a zeleného skrutkovacieho uzáveru, ktorý môžete dokonale uzavrieť, aby váš krém nevyšiel, ak sa rozleje. Uzáver má tento účel a spočíva v tom, že je umiestnený v hornej časti nádoby pred umiestnením skrutkovacieho uzáveru, aby sa krém bezpečne uzavrel, čím sa nielen zabráni jeho rozliatiu, ale tiež lepšie chráni krém pred možnou kontamináciou vzduchom alebo nesprávnou manipuláciou.

Tento model je ideálny na balenie:

  • Pleťové krémy
    Exfoliačný
    Masky
    Očné kontúry
    Masti

Balenie na kozmetiku

Balenie je základným prvkom v domácom spracovaní kozmetiky a hygienických výrobkov. Umožňujú zachovať výrobky, uľahčujú pohodlnú aplikáciu a dodávajú jej nádych osobného štýlu. Môžete ich použiť ako na skladovanie, tak aj na získanie originálneho a kreatívneho balenia.

Všetky kontajnery a kontajnery sa vyznačujú odolnosťou, praktickosťou a hospodárnosťou. Jednou z veľkých výhod, ktoré majú, je, že okrem ukladania a uchovávania produktov ich môžete prispôsobiť špecifickými štítkami pre každý z nich. Zvyčajne majú hladký povrch, takže nálepky ľahko priľnú a prispôsobia sa každej nádobe. Pozrite sa na sekciu exkluzívnych nálepiek v našom internetovom obchode a nájdite tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu obalu!


Balenie Gran Velada

V Gran Velada vám dávame k dispozícii široký a pestrý sortiment kontajnerov na uskladnenie krémov, gélov, parfumov, make-upu a iných domácich výtvorov. Jedná sa o kvalitné nádoby, dostupné v rôznych materiáloch, v ktorých môžete uchovávať ktorýkoľvek z vašich kozmetických výrobkov a iných spracovaní v perfektnom stave. Nekonečné modely, aby ste našli ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Máme všetky druhy prázdnych kontajnerov, plastových aj sklenených alebo hliníkových. Sklo fraskuje pre mikádos; plastové plechovky a poháre na krémy; malé balenia vzoriek; plechovky na výrobu sviečok, pevných parfumov alebo balzamov na pery; plastové a PET fľaše s rôznymi typmi uzáverov a dávkovača...

Okrem toho sú mnohé z nich k dispozícii v rôznych veľkostiach a kapacitách. Máme kontajnery na skladovanie od najmenších množstiev až po väčšie objemy. Perfektné balenie pre každý typ produktu!


Kde kúpiť obaly na kozmetiku?

Zadajte www.granvelada.com a môžete si kúpiť obaly na kozmetiku, hygienické a kozmetické výrobky... Máme veľkoobchodné a maloobchodné obaly s množstevnými zľavami. Ak chcete uskutočniť nákup, stačí pristupovať k požadovanému produktu, uviesť sumu, ktorú potrebujete, a spracovať objednávku. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo