Rovná dóza pre domáce zvieratá 50 ml hliníkový uzáver

Nádoby na krémy

Nádoby na krémy, vyrobené z PET, veľmi odolného typu plastu. Môžu byť opätovne použité a recyklované. Majú objem 50 ml a v nich môžete pohodlne zabaliť svoju domácu kozmetiku, od krémov po masky, gély, šampóny ...

Poháre sú priehľadné a majú hliníkový skrutkovací uzáver. Vďaka veľkosti 50 ml je ideálny na nosenie v taške alebo vytvorenie vlastnej toaletnej tašky s obľúbenými kozmetickými výrobkami. Sú to veľmi praktické krémové nádoby, ktoré kombinujú funkčnosť a koketný a krásny dizajn.


Kozmetické nádoby pre domáce zvieratá

Čoraz viac sa používajú nádoby na domáce zvieratá v kozmetike . Tu sú niektoré z výhod, ktoré ponúkajú:

  • Sú ekonomické
    Sú jednoduché a pohodlné na použitie
    Pomôžte zachovať vlastnosti kozmetiky
    Sú odolné a ľahko sa nerozbijú

Prázdne nádoby na kozmetiku

V našom internetovom obchode máme širokú škálu prázdnych nádob na kozmetiku. Sú to poháre, ktoré udržujú výrobky v perfektnom stave a ktoré sú tiež veľmi farebné.

Ak im chcete dať koketnejší nádych, máme štítky a nálepky, aby ste si ich mohli prispôsobiť. Týmto spôsobom môžete mať vždy na pamäti, čo každá nádoba obsahuje.

V sekcii obalov nájdete širokú škálu produktov a materiálov, vďaka ktorým bude váš obal niečo jedinečné, ideálne na poskytovanie prírodnej kozmetiky.


Kde kúpiť nádoby na krémy?

V Gran Velada si môžete kúpiť nádoby na krémy rôznych formátov, veľkostí a materiálov. Zostavili sme široký výber, aby ste našli ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Pamätajte, že nákup v našom internetovom obchode je pohodlný, bezpečný a rýchly.


UKÁŽEME TI AKO NA TO