Fľaštička na kúpeľný krém 50 ml

Balenie na kozmetiku

Obaly na kozmetiku s dvojitým dnom, v ktorých môžete udržiavať v perfektnom stave prírodnú kozmetiku, ktorú vyrábate remeselným spôsobom. Vďaka dvojitému dnu je konečný produkt oveľa viac chránený pred svetlom alebo oxidáciou.

Tieto fľaše na krémy kombinujú dizajn a funkčnosť, výsledkom čoho je dokonalý produkt na balenie krémov na tvár, masiek, očných kontúr, studených gélov ... Stručne povedané, široká škála spracovaní na rozmaznávanie a starostlivosť o vašu pokožku.

Fľaše na krémy

Tento model balenia kozmetiky je veľmi praktický a elegantný. Je vyrobený z metakrylátu a má objem 50 ml. Sú to fľaše na priehľadné krémy s bielym skrutkovacím uzáverom. Majú tiež ochranné veko, aby vaše domáce práce boli v perfektnom stave.

Jedná sa o poháre na exkluzívnu a sofistikovanú kozmetiku, ideálne napríklad do kúpeľov, pre ich belosť a krásu. Sú tiež dobrou voľbou, ak uvažujete o darovaní domácej kozmetiky, pretože je to veľmi elegantný model.

Poháre na kozmetiku

Tieto kozmetické poháre sú ideálne na balenie domácich kozmetických výrobkov, čo je nevyhnutný proces na predĺženie ich trvanlivosti a zachovanie všetkých ich vlastností. S týmto typom balenia budete môcť chrániť svoju kozmetiku pred svetlom a zabrániť jej oxidácii, keď je tesne uzavretá.

Kde kúpiť lacné kozmetické balenie?

V Gran Velada si môžete kúpiť lacné a kvalitné kozmetické balenie . Máme široký sortiment kozmetických nádob zo skla, pet, metakrylátu... Okrem toho sú k dispozícii vo veľkom počte formátov. Stačí sa rozhodnúť pre jeden, uskutočniť platbu a za pár dní ju dostanete doma. Je to rýchle, pohodlné a bezpečné.

UKÁŽEME TI AKO NA TO