Párty nálepky

Ak máš oslavu alebo akýkoľvek druh oslavy a hľadáš personalizované nálepky na párty, v Gran Velada nájdeš rozsiahly katalóg. Ide o veľmi všestranné nálepky na rôzne príležitosti, ktoré sa dajú prispôsobiť rôznym typom osláv.

Párty nálepky

Zoznam produktov

1/3

Najnovšie príspevky na blogu

Párty nálepky

Ak máš párty alebo akýkoľvek typ oslavy a hľadáš personalizované nálepky na rôzne udalosti, v Gran Velada nájdeš rozsiahly katalóg. Jedná sa o veľmi univerzálne nálepky na rôzne udalostí, ktoré je možné prispôsobiť rôznym typom osláv.

Tieto personalizované nálepky na podujatia sú exkluzívnym dizajnom Gran Velada. Musíš si len vybrať model, ktorý sa ti najviac páči, a zadať objednávku online. Pri spracovaní nákupu nezabudni v pripomienkach objednávky uviesť text, ktorý chceš na nálepkách zobraziť.

Párty nálepky sú jednoduchým a lacným spôsobom, ako prispôsobiť všetky druhy darčekov. Vďaka týmto nálepkám získaš jedinečnú a exkluzívnu povrchovú úpravu. Ktorúkoľvek z týchto personalizovaných nálepiek na rôzne udalosti môžeš umiestniť do mydiel, domácich kozmetických výrobkov, sviečok alebo do nádob obsahujúcich akýkoľvek typ výrobku.

Párty nálepky

Naše nálepky na oslavy vynikajú nielen krásnym dizajnom, ale sú aj veľmi funkčné. Bez problémov priľnú na rôznych povrchoch, ako je sklo, plast, papier, lepenka, hliník ... Preto sú všestranné.

V produktovom popise každej z párty nálepiek nájdeš podrobné informácie o ich technických vlastnostiach a ich rozmeroch.

Získaj naše nálepky na oslavy a urobíš tvoje večierky a udalosti jedinečnými a špeciálnymi! Tvoji hostia si zachovajú jedinečnú spomienku na špeciálny deň vďaka personalizovaným nálepkám na akcie, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Keďže ide o personalizovaný produkt, ktorý je vyrobený výhradne pre teba, platba na dobierku nie je akceptovaná.