Strašidelné halloweenske nálepky

Nálepky s kostrou

Hľadáte nálepky kostry, lebky alebo pavúka? V Gran Velada sme vytvorili exkluzívny dizajn, ktorý zahŕňa tri motívy. Jedná sa o halloweenske strašidelné nálepky, ideálne na výrobu farebnej dekorácie bez toho, aby ste strácali veľa času a bez toho, aby ste míňali veľa peňazí.

Tieto nálepky kostry vyzerajú skvele na vlajkách, balónoch, sviečkach ... Môžete ich tiež nalepiť na steny vášho domu alebo na vchodové dvere, aby ste poskytli desivý vchod. Môžete tiež vytvoriť originálny stredobod maľovaním fľaše bielou farbou, umiestnením tejto nálepky a pridaním niekoľkých čiernych kvetov. Trúfate si?

Rozmery nálepiek kostry sú: 6,5 x 21 cm


Nálepky lebiek

Halloweenske strašidelné nálepky Gran Velada majú dva modely nálepiek lebky. Jeden z nich je lebka a druhý lebka na dvoch kostiach. Všetky blistrové nálepky sú vytlačené čiernobielo, čo im dodáva ešte pochmúrnejší vzhľad. Pozadie je priehľadné.

Približné merania nálepiek lebky sú:

  • Model 1: 3,5 x 4 cm
    Model 2: 5 x 3,5 cm

Nálepky s pavúkmi

Halloweensky strašidelný nálepkový blister obsahuje tri pavúčie nálepky. Jedná sa o tri rôzne modely s veľmi realistickým dizajnom. Môžete ich nalepiť do rôznych priestorov, aby viac ako jeden dostal dobrý strach.

Tieto pavúčie nálepky sú ideálne do pohárov, šálok a dokonca aj do misiek na drobnosti. Ďalšia možnosť? Umiestnite ich do kúpeľne, na zrkadlo alebo na dosku.

Merania nálepiek pavúkov sú približne:

  • Model 1: 3,5 x 5,5 cm
    Model 2: 4,5 x 6,5 cm
    Pavučina: priemer 4 cm

Kde kúpiť strašidelné halloweenske nálepky?

V Gran Velade si môžete kúpiť halloweenske strašidelné nálepky v blistrových baleniach s množstevnými zľavami. Vybavte svoju objednávku online a dostanete ju doma. Okrem tohto modelu nájdete ďalšie strašidelné halloweenske nálepky na desivú dekoráciu. Rýchle dodávky.

UKÁŽEME TI AKO NA TO