Nálepky Halloween

Halloweenske nálepky

V Gran Velada sme pre vás exkluzívne navrhli niekoľko originálnych halloweenskych nálepiek. Jedná sa o veľmi univerzálne a všestranné nálepky s najdesivejšou potlačou. Našu ilustráciu tvoria netopiere, strašidelný hrad, cintorín s nemŕtvymi, zlá čarodejnica lietajúca nad oblohou na metle a niektoré zlovestné tekvice. S nimi môžete ozdobiť sviečky na Halloween, ozdobiť lampáše alebo vytvoriť jedinečné držiaky na drobnosti.

Tieto halloweenske nálepky sú k dispozícii v dvoch farbách: vo fialových a oranžových tónoch. Jeden simuluje západ slnka najdesivejšej noci v roku, keď zlé bytosti vychádzajú z úkrytu; Medzitým na druhom obrázku už svitá. Predávajú sa v blistroch so štyrmi nálepkami: dva východy a dva západy slnka. S nimi môžete ozdobiť bez toho, aby ste míňali veľa peňazí. A máme skvelé zľavy na nákup 10 blistrov.

Tieto nálepky dokonale priľnú na rôzne hladké povrchy, ako je sklo, kov alebo plast. Ich používanie je veľmi jednoduché a môžete s nimi rýchlo ozdobiť rôzne remeslá. A mnohokrát nedostatok času znamená, že nemôžeme vyzdobiť náš domov na oslavu, ktorá je v Španielsku čoraz rozšírenejšia. S našimi nálepkami Halloween to už nebude problém, pretože vám to zaberie len pár minút. Z Gran Velady vám dáme niekoľko nápadov, aby ste si mohli vytvoriť vlastné remeslá.

Ozdobte sviečky na Halloween

Na ozdobenie sviečok na Halloween potrebujete prázdnu sklenenú nádobu, ktorú máte doma. Vonkajší povrch sa očistí alkoholom a lepidlo sa opatrne prilepí tak, aby nezostali žiadne bubliny. Vo vnútri je umiestnená sviečka a už máme svietnik najoriginálnejšieho na Halloween. Naše zlovestné lampáše môžu byť použité na večeru s priateľmi, na výzdobu záhrady alebo na umiestnenie pri vchode do nášho domu čakajúceho na "trik alebo liečbu". Sú to priehľadné halloweenske štítky, ktoré vám umožňujú vidieť, čo je vo vnútri, a generovať tlmené svetlo. Ak na nádobu umiestnite hrubú šnúru z prírodnej bavlny, dostanete na zavesenie niekoľko veľmi originálnych halloweenskych svietnikov.

S našimi halloweenskymi nálepkami môžete robiť remeslá aj s deťmi. Môžete ho napríklad nalepiť okolo plastovej plechovky, pripevniť kábel a použiť ho ako držiak na cukríky. S nimi môžete tiež ozdobiť nádoby plné sladkostí na rozdávanie. V našom internetovom obchode si môžete kúpiť všetky potrebné materiály, ako je bavlnená šnúra alebo obaly. Máme sklo aj plast. Okrem toho v našich blogoch môžete vidieť nápady, ako tieto nálepky používať.

Rozmery nálepiek:

Šírka: 236 mm

Výška: 55 mm

Materiál: Priehľadný vinyl

UKÁŽEME TI AKO NA TO