Halloweenske nálepky

Halloweenske nálepky

V Gran Velada sme vám dali k dispozícii tieto krásne halloweenske nálepky. Je to exkluzívny dizajn nášho internetového obchodu, ktorý sa predáva v blistri . Každý z nich obsahuje rôzne motívy typické pre túto oslavu.

Konkrétne každý blister halloweenskych nálepiek obsahuje 6 netopierov, 3 tekvice, 3 duchov, 2 čarodejnice, 1 cintorín, 1 mesiac a 1 začarovaný hrad. Existujú rôzne veľkosti, takže môžete ozdobiť od malých predmetov po väčšie. Celkovo 17 samolepiek na Halloween, pomocou ktorých môžete ozdobiť rôzne predmety.


Tagy na Halloween

Naše štítky Halloween sú vytlačené na plastovom obale, preto sú také odolné. Nepokazia sa vodou a priľnú k mnohým povrchom, a preto sú také univerzálne. Konkrétne ich môžete nalepiť na papier, lepenku, látku, sklo, plast, hliník ...

Tieto štítky Halloween majú priehľadné pozadie a figúrky sú vytlačené čiernou farbou. Povrchová úprava je matná.


Lacná halloweenska dekorácia

Ak si chcete pripraviť lacnú a rýchlu halloweensku dekoráciu , tieto nálepky sa stanú skvelým spojencom. A je to tak veľmi jednoduché použitie a získate nápadnú dekoráciu. Čo môžete týmito nálepkami ozdobiť?

  • Sviečky v skle
    Kontajnery na drobnosti
    Okná a dvere
    Poháre a poháre
    Svietnik

Vidíte, že sú veľmi všestranné a ľahko si môžete vyrobiť lacnú halloweensku dekoráciu zároveň nápadnú a originálnu. Vyzdvihnite svoju najkreatívnejšiu stránku a ozdobte našimi nálepkami Halloween!


Kde kúpiť halloweenske nálepky?

V Gran Velade nájdete, kde kúpiť halloweenske nálepky. Navštívte náš internetový obchod a získajte prístup k rôznym modelom nálepiek na Halloween, ktoré vám dávame k dispozícii. Musíte si len vybrať požadované množstvo a spracovať objednávku online. Dostanete ich vo svojom dome, aby ste si mohli vyrobiť lacnú halloweensku dekoráciu a najfarebnejšiu.

Te mostramos cómo