Prispôsobiteľné nálepky pre udalosti

Vlastné nálepky

Personalizované nálepky pre udalosti. S nimi môžete urobiť elegantné detaily svadby, krstu alebo prijímania úplne ručne vyrobeným spôsobom. Je to jednoduchý a elegantný dizajn, vyrobený v troch farbách: ružovej, modrej a zelenej. Tieto nálepky sa predávajú v baleniach po 42, so 14 štítkami každej farby.

Tieto vlastné nálepky sú okrúhle . V strede nálepky sa objaví názov, pod dátumom a nakoniec má medzeru na označenie typu výrobku: balzam na pery, ručne vyrábané mydlo, tuhý parfum, krém na ruky ... Názov produktu je navrhnutý v rovnakom tóne polkruhu, ktorý obsahuje text. Medzitým je prispôsobiteľná typografia v čiernej farbe, aby vynikla.


Personalizované nálepky na svadby

Dobrou možnosťou je použiť tieto personalizované nálepky na svadby. Stačí nám povedať meno nevesty a ženícha a dátum svadby. Môžete ich tiež prispôsobiť podrobnostiam o krste a prijímaní.

Ak chcete, aby sme nálepky personalizovali, musíte nám poskytnúť údaje v pripomienkach objednávky. Po výbere požadovaného počtu značiek a zadaní objednávky sa otvorí nová stránka. V dolnej časti uvidíte pole. Tam musíte uviesť, čo chcete, aby sme dali na vaše personalizované nálepky na svadby. Napríklad: Javier & Mónica 24.06.2017. Balzam na pery.


Etikety na balenie domácej kozmetiky

Etikety pre domáce kozmetické obaly , ktoré sú ideálne v mini pohároch, ktoré nájdete v našom internetovom obchode. Perfektne priľnú na sklenené, plastové alebo hliníkové povrchy, takže ich môžete bez problémov nalepiť na veko týchto nádob.

Sú vodeodolné a svojou veľkosťou sú ideálne na umiestnenie na veko mini pohárov. Tieto štítky pre domáce kozmetické balenie budú perfektné v týchto nádobách:

Kde kúpiť prispôsobiteľné nálepky?

V Gran Velada si môžete kúpiť prispôsobiteľné nálepky. V tomto prípade sa predávajú v baleniach, každý so 42 štítkami. Máme oddelenie grafického dizajnu, ktoré je zodpovedné za návrh, prispôsobenie a výrobu samolepiek. Existuje široká škála modelov s veľmi odlišnými tvarmi, veľkosťami a farbami. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis.

Te mostramos cómo