Nálepky na tekvice halloween

Halloweenske tekvicové nálepky

Naše tekvicové nálepky Halloween sú navrhnuté tak, aby vám pomohli vytvoriť rýchlu a krásnu dekoráciu. Sú veľmi univerzálne a môžete ich nalepiť na mnoho predmetov, od tekvice po sviečku alebo poháre a poháre. Sú vytlačené na plastovom papieri a dobre priľnú v skle, papieri, plaste ...

Tieto tekvicové nálepky Halloween sa predávajú v blistrových baleniach a sú k dispozícii v dvoch veľkostiach. Veľký sa skladá z 3 veľkých tvárí, zatiaľ čo malý blister obsahuje šesť modelov menších tvárí. Ako usmernenie majte na pamäti, že ústa malých nálepiek sú asi 7 cm dlhé, v porovnaní s 13 cm dlhými pre veľké ústa.


Tváre pre tekvicový Halloween

Nálepky obsahujú rôzne modely tvárí pre halloweensku tekvicu. Existujú vtipné vzory, desivé tváre, s pochmúrnym smiechom ... Najlepšie na tom je, že sú zahrnuté v rovnakom blistri, takže ich môžete kombinovať!

Rôzne prvky, ktoré tvarujú tváre pre halloweensku tekvicu (oči, ústa a nos), sú samo o sebe nálepkou. Takže ich môžete umiestniť do vzdialenosti, ktorá sa vám páči, v závislosti od toho, kam ich budete držať a aké veľké sú.


Domáca halloweenska dekorácia

Ak uvažujete o výrobe domácej halloweenskej dekorácie, tieto nálepky vám môžu pomôcť. Ľahko a rýchlo sa používajú a získate veľmi farebné vzory. Tu vám dáme niekoľko nápadov, ktoré vám môžu pomôcť vyrobiť domácu halloweensku dekoráciu s týmito nálepkami ako protagonistami.

  • Ozdobte tekvice: Ak máte tekvicu a nemáte čas ju maľovať, rýchlym spôsobom, ako ju ozdobiť, je použiť tieto nálepky.
    sviečky: urobte napríklad sviečku v pohári v oranžových tónoch a dajte jej originálny nádych s týmito nálepkami. Budú ideálne na výrobu stredobodov, zdobenie vchodu do domu, terasy, záhrady ...
    Balóny: jednoduché balóny sa vďaka týmto nálepkám môžu stať veľmi farebnou dekoráciou. Skombinujte ich oranžovú a bielu a položte na ne rôzne tváre. Uvidíte, aké ľahké je vyrobiť a aké krásne sú!
    Poháre a poháre: dodajte svojmu stolu zábavný a originálny nádych a ozdobte poháre a poháre týmito nálepkami.

Kde kúpiť nálepky na tekvice?

V Gran Velade nájdete, kde kúpiť nálepky na tekvice. Ak chcete zadať objednávku online, vyberte model, ktorý uprednostňujete (veľký alebo malý) a množstvo, ktoré potrebujete. Po spracovaní vám ho pošleme o niekoľko dní. Rýchle dodávky. Množstevné zľavy.

Te mostramos cómo