Silikónové formy na sadrové figúrky

Ak hľadáš formy na sadrové figúrky, v Gran Velada nájdeš veľa modelov. K dispozícii máme rôzne typy silikónových formy na sadru, s ktorými môžeš vytvoriť pekné figúrky. Tieto formy ti tiež umožňujú pracovať s inými materiálmi, ako je keramika, vodou riediteľná živica, sadra alebo cement.

Silikónové formy na sadrové figúrky

Zoznam produktov

1/4

Najnovšie príspevky na blogu

Silikónové formy

Ak hľadáš silikonové formyna sadrové figúrky , v Gran Velada nájdeš mnoho modelov. Dávame ti k dispozícii rôzne typy foriem na sadru , s ktorými môžeš robiť krásne postavy. Tieto formy ti tiež umožňujú pracovať s inými materiálmi, ako je keramika, živica na vodnej báze, sadra alebo cement.

Silikonové formy nášho internetového obchodu vynikajú svojou flexibilitou a tvárnosťou, čo sú dve vlastnosti, vďaka ktorým je praktické s nimi pracovať, najmä pri roztvarovaní figúrok. K tomu musíme dodať, že sú odolné a nelepivé. Nepoužívaj uvoľňovaciu látku.

Tieto silikónové formy sú k dispozícii vo veľmi rôznych veľkostiach a tvaroch. Máme rozsiahly katalóg, takže si môžeš vybrať tvoj obľúbený vzor zo širokej škály modelov.

Silikónové formy Gran Velada sú ideálne na výrobu personalizovaných figúrok. Jednoduchým a ekonomickým spôsobom môžeš získať niekoľko krásnych dekoratívnych prvkov... Budú veľmi univerzálne a môžu byť tiež pekným darčekom pre oslavy, ako sú svadby, krsty alebo prijímania.

Jednou z veľkých výhod týchto foriem na sadru, že umožňujú prácu s rôznymi surovinami. Naše odporúčanie je, aby sa používali materiály, ktoré nájdeš v našom internetovom obchode, ako je sadra alebo vodná živica, ktorá tiež poskytuje veľmi dobré výsledky.

Rozmery týchto silikonových foriem nájdeš v produktovom popise každej z nich. Týmto spôsobom môžeš získať predstavu o tom, aké budú tvoje figúrky po dokončení.

Akonáhle dostaneš silikonové formy domov, môžeš vidieť, že ich použitie je veľmi jednoduché. Jednoducho priprav zmes na báze vody a zvoleného materiálu, pridaj esenciu podľa potreby a farbiva voliteľne. Akonáhle sú všetky zložky dobre premiešané, nalej zmes do formy a nechaj ju stuhnúť. Na ozdobenie tvojich postáv môžeš použiť sľudu alebo perleť. Odváž sa navrhnúť personalizované sadrové figúrky s našimi formami!