Dúhová forma

Dúhová forma

Pomocou dúhovej formy Gran Velada môžeš vyrábať sviečky a nespočetné množstvo ďalších výrobkov. Vyniká svojou pevnosťou a odolnosťou, pretože ide o vysoko kvalitnú formu vyrobenú zo silikónu. Ak sa o ňu budeš dobre starať, budeš ju mať dlho ako novú, takže ju budeš môcť veľa využívať.

Ďalšou výhodou tejto dúhovej formy je, že je nepriľnavá, vďaka čomu sa veľmi ľahko vyberá z formy. Nie je potrebné používať oddeľovací prostriedok, a aj tak sa figúrky ľahko vyberajú. A nielen to, keďže je pružná, tento proces je oveľa rýchlejší a jednoduchší. Kúp si ju teraz a tvaruj svoje výtvory pomocou našej dúhovej formy!

Formy na výrobu dúhy

V našom online obchode nájdeš rôzne modely dúhových foriem. Ponúkame ti rôzne vzory, takže ich môžeš kombinovať. Všetky sú skvelé na výrobu ručných prác, v skutočnosti ti umožnia pracovať s rôznymi materiálmi.

S dúhovými formami môžeš vyrábať sviečky, cementové figúrky, keramické dúhy... Výsledok je vo všetkých prípadoch veľkolepý! Ak skombinuješ veľkosti a farby, dosiahneš dokonalú dekoráciu do svojho domova. Môžeš ich tiež darovať ako darček alebo dokonca predávať.

Dúhové sviečky

Výroba dúhových sviečok s touto formou je veľmi jednoduchá aj bez predchádzajúcich skúseností! Stačí postupovať podľa tohto návodu krok za krokom a môžeš si ich ľahko vyrobiť doma. Výsledky stoja za to!

  • Vosk GV-20 roztop v hrnci na miernom ohni.
  • Počas topenia navleč knôt do formy. V základni urob malý otvor, vlož ho tam a pretiahni ho cez celú formu. Drž ho na vrchu držiakom knôtu.
  • Do roztaveného vosku pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva. Týmto spôsobom si môžeš sviečky prispôsobiť podľa svojich predstáv.
  • Naplň dúhovú formu a nechaj sviečku vyschnúť na mieste bez prievanu a bez náhlych zmien teploty.
  • Vyber ju z formy, keď je úplne studená a tvoj výrobok je hotový!

Ako vidíš, výroba dúhových sviečok doma je veľmi jednoduchá a môžeš si ich vyrobiť vo farbe a vôni, ktoré sa ti najviac páčia. Tu získaš všetky materiály a môžeš začať!

Kde kúpiť dúhovú dormu?

Na stránke www.granvelada.sk si môžeš kúpiť dúhové formy na svoje ručné výtvory. Máme pre teba rôzne modely, z ktorých si môžeš vybrať svoj obľúbený. Nájdeš tu tiež všetko, čo potrebuješ na svoje remeselné práce. Kvalita a dobrá cena. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo