Oválna forma na keramický podnos

Silikónová forma 

Oválna forma zo silikónu, veľmi jednoduchý a pohodlný na použitie. Je to forma oválneho tvaru, ideálna na výrobu vlastných podnosov, či už na dekoráciu alebo na použitie ako svietnik, mydlová miska a iné.

Silikónová forma na podnos vyniká svojou odolnosťou, v skutočnosti ti vydrží na viacnásobné použitie. Okrem toho je nepriľnavá a pružná, takže sa ľahko používa. Keď s ňou dokončíš prácu, treba formu dobre vyčistiť, vysušiť a uložiť na miesto bez vlhkosti a bez priameho svetla.

Forma na výrobu podnosov

Forma na výrobu podnosov umožňuje prácu s rôznymi materiálmi. Je ideálny na použitie s:

Všetky materiály sú ti k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada. V závislosti od cieľa, ktorý chceš dosiahnuť, sa musíš rozhodnúť pre jeden alebo druhý materiál. Napríklad pri živici na vodnej báze je výsledok veľmi podobný keramike a je veľmi tenký. Cement je však ideálny, ak chceš, aby bol podnos rustikálnejší. 

Ako vyrobiť domáci podnos

Tu tikrok za krokom ukážeme, ako vyrobiť domáci podnos s vodnou živicou. Je to veľmi jednoduchý krok za krokom vysvetlený postup, cenovo dostupný pre každého. Môžeš sa tiež "hrať" s farbami a technikami, pre dosiahnutie veľkolepých výsledkov.

  • Zmiešaj 400 g živice vo vode so 112 g vody a miešaj, kým sa nedosiahneš homogénnu hmotu bez hrudiek.
  • Pridaj štipku pigmentu na cement a sadru a dobre premiešaj, kým sa úplne pigment nerozptýli.
  • Naplň formu a poklep ňou po doske, aby sa zmes dobre usadila.
  • Nechaj zmes dobre vyschnúť. Je dôležité, aby zmes úplne vyschla, aby sa pri vyberaní výrobok nerozbil.

Vidíš, ako je výroba domáceho podnosu jednoduchá a môžeš si ho prispôsobiť materiálom a farbou, ktorá sa ti najviac páči. Pusti sa do práce, pretože výsledok stojí za to! V blogoch Gran Velada nájdeš rôzne techniky, tak sa pozri!

Kde kúpiť silikónovú formu na podnos?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť predĺženú formu na podnos a všetky materiály, ktoré potrebuješ na ich výrobu doma. Tiež tu nájdeš mnoho ďalších modelov foriem pre tvoje ručne vyrábané výtvory. Kvalita a dobrá cena. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo