Forma v tvare klasickej ruže

Klasická ružová forma

Silikónová forma v tvare klasických ruží je ideálna na výrobu remeselných výrobkov, ako sú mydlá, sviečky alebo dekoratívne figúrky... Má 6 dutín, takže môžeš vyrobiť 6 figúrok naraz a dať voľný priebeh svojej kreativite!

Táto forma je nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa veľmi ľahko vyberá z formy. Aby dlho vydržali, musia sa po každom použití dôkladne vyčistiť a vysušiť, bez ohľadu na materiál, z ktorého sú vyrobené.

Forma na remeselnú výrobu

S touto formou môžeš vytvárať nekonečné množstvo produktov. Je skvelou voľbou na výrobu mydiel, sviečok a dekoratívnych figúrok z vodnej živice, sadry alebo cementu.

Na výrobu mydla:

Potrebuješ: glycerínový mydlový základ, aromatickú esenciu, tekuté farbivo, 96º alkohol a formu. Na zvýraznenie detailov formy môžeš použiť aj sľudu a perleť. Postup výroby mydla s touto formou je veľmi jednoduchý:

1. Nakrájaj trochu glycerínového základného mydla na kocky a roztop ho pri nízkom výkone v mikrovlnnej rúre. Je dôležité, aby sa nevarilo.

2. Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva.

3. Nalej zmes do formy a počkaj, kým zaschne, a až potom ich vyber z formy.

4. Ozdob mydlovými farbami.

Na výrobu sviečky:

Potrebuješ: vosk, vonnú esenciu, farbivo, knôt a formu. 

Postup:

1. Vosk rozpusti na miernom ohni v hrnci.

2.  Do rozpusteného vosku pridaj esenciu a farbivo a dobre premiešaj.

3. Navleč knôt do formy, na to ho stačí previesť z jedného konca na druhý a pridržať ho v hornej časti držiakom na knôt.

4. Naplň formu a počkaj, kým zmes stuhne v priestore bez prievanu, aby sa nedošlo k poškodeniu.

5. Keď máš hotovú sviečku, môžeš ju ozdobiť trblietkami, farbami na sviečky... Prejav svoju kreatívnu stránku a získaj jedinečné vzory!

Na výrobu dekoratívnych figúrok:

Ďalšou možnosťou je vyrobiť s touto formou dekoratívne figúrky. V tomto prípade sú potrebné tieto ingrediencie: živica na vodnej báze, sadra alebo vodný cement a forma. Ak chceš, aby mali farebný nádych, môžeš použiť cementové pigmenty. Výrobný proces je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

1. Z vybraného materiálu (sadry, živice alebo cementu) a vody vypracuj cesto bez hrudiek. Dodržiavaj pomery uvedené výrobcom.

2. Nalej do formy a po úplnom zaschnutí vyber z formy.

3. Konečný výsledok môžeš ozdobiť sľudou a lakom a bude vyzerať efektne.

Na výrobu aromatického vosku do aromalampy:

Aromatické voskové figúrky na horák sú tiež veľmi originálnym darčekom. Na ich výrobu doma potrebuješ: vosk GV-23, aromatickú esenciu, farbivo a formu. Ako tieto voskové figúrky vyrobiť? Je to veľmi jednoduché:

1. Roztop vosk GV-23, ktorý je špeciálny na tento typ figúrok. Je to vosk s nízkym bodom topenia, ktorý sa ľahko roztaví teplom čajovej sviečky. Rozpusti ho v hrnci na miernom ohni.

2. Pridaj esenciu a farbivo a dobre premiešaj.

3. Naplň formu a pred odlievaním počkaj, kým stuhne.

S ktoroukoľvek z týchto možností dosiahneš originálne ručne vyrobené produkty. Všetky potrebné materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na výrobu remesiel?

Choď na webovú stránku www.granvelada.com a môžeš si kúpiť formy na  remeselnú výrobu a nekonečné DIY spracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky s exkluzívnym dizajnom, ktoré nájdete iba tu ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

 

 

Te mostramos cómo