Perly a sľudy pre kozmetiku

Perly a sľudy pre kozmetiku, s ktorými môžeš dať tvojim domácim výrobkom lesk. Perly a sľudy sa môžu pridať do mydiel, sprchových gélov, šampónov, krémov ... S nimi dosiahneš jedinečné odlesky a záblesky.

Perly a sľudy pre kozmetiku

Najnovšie príspevky na blogu

Kozmetické perly

Perly a sľudy pre kozmetiku , s ktorými môžeš svojim domácim výrobkom dodať nádych jasu. Perly a sľudy môžu byť začlenené do mydiel, sprchových gélov, šampónov, krémov... S nimi sa dosahujú jedinečné odrazy a záblesky jasu.

Kozmetické perly sú sľudy potiahnuté oxidom titaničitým, ktoré v závislosti od ich veľkosti a hrúbky vytvárajú odrazy rôznych farieb. Neposkytujú farbu, ale poskytujú jasný odrazový efekt, ktorý je v kozmetických spracovaniach taký krásny.

V rámci nášho výberu kozmetických perál ich nájdeš s rôznymi odtieňmi odleskov: zlatá, zelená, modrá ... Ktorýkoľvek z nich nechá tvoje kutilské výtvory zažiariť. Predávajú sa vo forme prášku a nezanechávajú v prípravkoch žiadne zvyšky.

Kozmetické perly sú dermatologicky neškodné a spĺňajú všetky požiadavky na použitie v tejto oblasti. S nimi môžeš vyrábať vynikajúce kozmetické výrobky s exkluzívnym povrchom. Budú mať extra svietivosť, ktorá ich urobí jedinečnými!

Kozmetické sľudy

Sľudy sú jedným z najhojnejších prírodných minerálov používaných v kozmetike pre svoju farbu, jas a svietivosť. Patria do skupiny kremičitanov a sú extrahované z hornín, ako je žula.

Kozmetické sľudy sa používajú napríklad na výrobu make-upu. So sľudou môžeš púdrovať, červenať sa a očné tiene úplne prispôsobené. Kozmetické sľudy sú perfektnou prísadou pre tento typ výroby. V blogu www.blog.granvelada.sk môžeš krok za krokom vidieť, ako pripraviť tento typ domácich receptúr.

Môžu byť tiež začlenené do mnohých ďalších výrobkov, aby mali pekný farebný nádych a extra jas a svietivosť. Môžu sa napríklad pridávať do krémov, masiek, rúžov, lakov na nechty, mydla na ruky, šampónu ...

V tomto prípade sa pridajú na konci výroby. So štipkou stačí na to, aby získali peknú farbu. Dobre premiešaj, aby bola sľuda integrovaná so zvyškom zložiek a pripravená.

Perly pre kozmetiku

Sľudy a perly pre kozmetiku sa tiež používajú na zvýraznenie detailov mydiel. Sú krásne v tuhých mydlách. Spôsob použitia je veľmi jednoduchý. Stačí len rozotrieť perlu na povrch mydla pomocou kefy. Výsledok sa ti bude páčiť!

Ďalšia možnosť? Používaj mydlové tesnenia impregnované sľudou alebo perletou. Týmto spôsobom bude mať kresba, ktorá zostane v mydle, extra lesk. Použitie je veľmi jednoduché. Stačí nastriekať trochu 96 ° alkoholu na mydlové tesnenie, ktoré budeš používať. Rozotri ho sľudou alebo perlou a pritlačíš ho na mydlo. Uvidíš, aké je to pekné!

Ak chceš vytvoriť krémy s leskom, sľudy a perly sú skvelou voľbou. Získaš ich, aby mali extra svietivosť a perleťový efekt tých najkrajších.

Použitie ktorejkoľvek z týchto zložiek je jednoduché: musíš rozptýliť malé množstvo sľudy alebo perly v malom krémovom základe alebo v jednom z olejov, ktoré použiješ na ich výrobu. Dobre premiešajte a keď získaš homogénnu hmotu, pridaj ju do prípravy. Týmto spôsobom sa vyhneš hrudkám a lepšie sa integruje. Množstvo sľudy alebo perly, ktoré sa má použiť, sa bude líšiť v závislosti od množstva krému, ktorý sa vyrobí, ale na dosiahnutie požadovaných odrazov stačí štipka.

Predaj sľudy a perly

Ak chceš kúpiť kozmetické sľudy a perly, stačí spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu. Vyber si lesk, ktorý sa ti najviac páči, a využi ho naplno. Tvoje výrobky budú veľkolepé s našou perlou!