Kozmetická zelená sľuda

Sľudy na kozmetiku

Perleťové kozmetické výrobky, s ktorými môžeš svojim domácim výrobkom dodať nádych lesku. Sú veľmi univerzálne a užitočné, preto môžeš tú istú perleťovú sľudu použiť na viacero výrobkov, aj preto sú také výhodné.

Kozmetické perleťové farby sú sľudy pokryté oxidom titaničitým, ktoré v závislosti od svojej veľkosti a hrúbky vytvárajú rôzne farebné odlesky. Neposkytujú farbu, ale poskytujú efekt trblietavého odrazu, ktorý v kozmetických výrobkoch vyzerá tak krásne.

Kozmetické sľudy sú dermatologicky neškodné a spĺňajú všetky požiadavky na použitie v tejto oblasti. S nimi môžeš vyrábať nádherné kozmetické výrobky so žiarivým povrchom. Budú mať extra lesk, ktorý ich urobí jedinečnými. Sľudy môžu byť použité na:

  • Šampóny
  • Mydlá
  • Gély
  • Krémy
  • Prípravky na pery

Ako používať perly?

Použitie perleťových farieb je jednoduché a zábavné. Jednou z najjednoduchších techník je pridať štipku vybranej sľudy na konci procesu miešania zmesi. Je lepšie, ak to urobíš v malom množstve, aby sa sľuda lepšie integrovala. Keď je zmes hotová, stačí ju pridať k zvyšku zmesi a premiešať. Toto je najjednoduchší spôsob, ako sľudu použiť v šampónoch, géloch, tekutých mydlách, krémoch atď....

Ďalšou možnosťou je použiť sľudu na zdobenie mydiel. Môžeš sľudu pridať priamo do rozpusteného mydla alebo ju použiť ako dekoráciu. V tomto prípade stačí sľudu naniesť štetcom na povrch mydla, bude to vyzerať efektne! 

Ďalšia možnosť? Použi mydlové pečiatky napustené perleťou. Takto bude mať vzor na mydle mimoriadny lesk. Je to veľmi jednoduché na použitie. Stačí nastriekať trochu 96º alkoholu na mydlovú pečiatku, ktorú sa chystáš použiť. Potri pečiatku perleťou a pritlač na mydlo. Uvidíš, ako krásne to bude vyzerať!

Kde kúpiť kozmetické perly?

Vstúp do internetového obchodu Gran Velada a zisti, kde kúpiť kozmetické sľudy. V www.granvelada.com máme predaj sľudy vo veľkom. Ak chceš zadať objednávku online, stačí si vybrať sľudu, ktorá sa ti najviac páči, uviesť množstvo, ktoré potrebuješ, a spracovať nákup. Ak chceš kúpiť sľudu vo veľkom, môžeš nás kontaktovať a my ti vytvoríme personalizovanú cenovú ponuku.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo