Kozmetický sľudový prášok medený
-30%

Sľudový prášok na kozmetiku

Sľudový prášok na kozmetiku sa používa na dodanie farby, lesku a žiarivosti. Sú veľmi všestranné a môžu mať mnoho použití. Sú k dispozícii v širokej palete farieb, všetky krásne, sýte a farebné. Táto sľuda je kozmetickej kvality, to znamená, že je vhodná na použitie ako zložka výrobkov na tvár, telo a vlasy. Aj s ním môžeš robiť nespočetné množstvo remeselných výrobkov.

Sľudy sú jedným z najhojnejších prírodných minerálov . Patria do skupiny kremičitanov a sú extrahované z hornín, ako je žula. Sú prevažne biele, ale keď sa zmiešajú s farebnými anorganickými pigmentmi, ako sú oxidy železa, dosiahneme vzácne tóny, ako sú tie, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Naše kozmetické sľudy majú certifikovanú kvalitu. Vynikajú svojou čistotou a kvalitou a s nimi získate svoju kozmetiku, aby mala peknú farbu a extra žiarivosť a lesk.

Kozmetická sľuda sa môže použiť na:

  • Očné tiene
  • Make-up
  • Lícenky
  • Lak na nechty
  • Gél
  • Mydlá
  • Šampón
  • Krémy
  • Masky

Ako používať sľudu?

Používanie sľudy je jednoduché a zábavné. Jednou z najjednoduchších techník je pridať štipku zvolenej sľudy na konci spracovania produktu. Lepšie, ak sa to robí v malom množstve, pretože sa prášok lepšie integruje. Akonáhle je pripravený, stačí ho pridať do zvyšku produktu a premiešať. Toto je najjednoduchší spôsob použitia sľudy v krémoch, maskách, šampónoch, géloch, tekutých mydlách...

Ďalšou možnosťou je použiť sľudu na ozdobenie mydiel. Môže sa pridávať priamo do roztaveného mydla alebo použiť ako dekorácia. V tomto prípade stačí aplikovať sľudu štetcom na povrch mydla. Sľudy sú tiež ideálne na použitie v pečiatkach na mydlo, pretože vzor vytlačený na mydle bude mať pekný farebný nádych. V tomto prípade musíš na pečiatku nastriekať 96º alkohol, rozotrieť sľudu a pritlačiť na mydlo.

Vstúp do internetového obchodu Gran Velada a nájdeš miesto, kde kúpiť sľudové prášky, dostupné v širokej škále farieb. V www.granvelada.com máme predaj sľudy vo veľkom. Ak chceš zadať objednávku online, stačí vybrať sľudy, ktoré sa ti najviac páčia, uviesť množstvo, ktoré potrebuješ, a spracovať nákup. Ak chceš nakupovať sľudy veľkoobchodne, môžeš nás kontaktovať a my ti urobíme personalizovanú cenovú ponuku.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo