Vosky na vonné figúrky

Vytváranie parfémovaných voskových figúrok bude pre teba veľmi dostupné s materiálmi, ktoré si môžeš kúpiť v internetovom obchode Gran Velada. Ľahko vytvoríš originálne vonné tyčinky a to najlepšie zo všetkého: úplne personalizované!

Vosky na vonné figúrky

Najnovšie príspevky na blogu

VOSKY NA VÝROBU PARFUMOVANÝCH FIGÚROK

Výroba voskových voskových figúrok bude čo najdostupnejšia s materiálmi, ktoré si môžeš kúpiť v internetovom obchode Gran Velada. Môžeš si vyrobiť originálne osviežovače vzduchu ľahko a najlepšie zo všetkého: úplne prispôsobené!

Ak existuje niečo, čo nemôže chýbať pri príprave parfumovaných figúrok, je vosk, v skutočnosti je to hlavná zložka. V Gran Velade nájdeš na výber rôzne alternatívy, ako je sójový vosk, vosk GV-23 alebo vosk alba, tri z najlepších možností, ako si tento typ osviežovačov vzduchu vyrobiť doma.

Vosky pre vonné figúrky musia spĺňať dve základné požiadavky: majú nízku teplotu topenia a dobre absorbujú esenciu, dve vlastnosti, ktoré majú vosky, ktoré si tu môžeš kúpiť.

Teplota topenia je jedným z najdôležitejších aspektov vonného vosku. Musí byť nízka, aby teplo malej sviečky stačilo na postupné roztopenie postavy. Musí byť tiež dostatočne konzistentný, aby ho dokázal tvarovať a udržať pri izbovej teplote bez toho, aby sa rozpadol.

Aby boli figúrky parfumované a vydávali príjemnú arómu, musí mať vosk schopnosť absorbovať pridanú esenciu. Týmto spôsobom, zatiaľ čo sa topí, uvoľní vôňu, čím prevonia miestnosť.

Tieto základné požiadavky spĺňajú vosky na vonné figúrky , ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velade. Okrem toho má každý z nich iné technické špecifikácie, ktoré nájdeš v produktovom popise. Napríklad, ak sa chceš rozhodnúť pre prírodný vosk na výrobu týchto vonných postáv môžeš sa rozhodnúť pre sójový vosk rastlinného pôvodu alebo vosk alba. Ten je včelí vosk bez zápachu alebo farby, takže ho môžeš ľahko prispôsobiť.

Ktorá z možností sa rozhodne, je vecou osobného vkusu. Prístupom ku každému z voskov pre vonné postavy nájdeš viac informácií o ich vlastnostiach a o tom, ako používať. V podstate sa všetky používajú rovnakým spôsobom: musíš ich roztaviť na miernom ohni v kastróle a potom ich prispôsobiť esenciou a sfarbením.

Získaj vosky s vonnou postavou pohodlne prostredníctvom nášho internetového obchodu!