Vonný vosk do aromalampy

Vosk na výrobu vonných figúrok do aromalampy

Vosk na výrobu vonných figúrok, obzvlášť vhodný na tento typ spracovania z dvoch dôvodov: jeho nízky bod topenia a jeho schopnosť absorbovať aromatické esencie. Tento vosk sa predáva v perál, a práca s ním je veľmi jednoduchá a pohodlná. Nová receptúra špeciálne vyvinutá na tento typ elaborácie! Tento vosk nahrádza vosk, ktorý sa predtým predával pod označením GV-23. Ponúka rovnaké vlastnosti a dosiahneš s ním veľmi podobné výsledky ako s GV 23.

Keďže nemá veľmi vysoký bod topenia, ľahko sa rozpúšťa v aromalampe na esencie. Teplo čajovej sviečky stačí na to, aby sa vonné figúrky postupne roztopili. To je jedna z nevyhnutných vlastností, ktorú musí vosk mať, aby bolo možné vyrábať vonné figúrky. Druhá? Musí veľmi dobre absorbovať vôňu. V tomto prípade má vysokú toleranciu tekutiny, preto sa do neho môže pridať až 10 % vonnej esencie, pričom bežne sa pridáva 1 alebo 2 %.

Výroba vonných figúrok do aromalampy

Výroba vonných figúrok do aromalampy je veľmi jednoduchá s týmto špeciálnym voskom, ktorý si môžeš kúpiť v obchode Gran Velada. V našom online obchode nájdeš aj ostatné potrebné materiály. V zozname nesmiete chýbať:

  • Tekuté farbivo na sviečky
  • Vonná esencia
  • Silikónová forma

S týmito tromi produktmi a voskom si môžeš vyrobiť vlastné personalizované figúrky a tvary do aromalapmy,. Môžeš si vybrať svoju obľúbenú vôňu a farbu a vytvarovať ich pomocou jednej z našich foriem! Skvele sa budú hodiť na prevoňanie domova, na darovanie alebo aj na predaj v obchodoch a jarmokoch.

Vonné figúrky do aromalampy sú silným osviežovačom vzduchu, pretože keď sa roztopia v aromalampe, uvoľňujú intenzívnu a obklopujúcu vôňu.

Ako vyrobiť vonné figúrky do aromalampy

Pozri sa, ako si vyrobiť vonné figúrky do aromalampy pomocou tohto jednoduchého návodu krok za krokom:

  • Vosk rozpusti na miernom ohni v hrnci (nezabudni, že sa už nesmie používať na varenie).
  • Podľa potreby pridaj farbivo vo farbe, ktorá sa ti najviac páči. Môžeš pridať väčšie alebo menšie množstvo v závislosti od toho, aby farba bola takej intenzity, akú chceš dosiahnuť.
  • Pridaj vonnú esenciu. Tento vosk môže obsahovať až 10 %. Dobre premiešaj, aby sa vosk zafarbil a zapracovala sa doň vôňa.
  • Naplň formu a počkaj, kým vyschne.

Takto rýchlo a jednoducho si vyrobíš voňavé figúrky do aromalampy. Je to veľmi jednoduché dielo, ktoré je zároveň veľmi úsporné a efektné.

Kde kúpiť vosk na figúrku vonného horáka?

Na www.granvelada.com si môžeš kúpiť vosk na vonné figúrky do aromalampy. Získaj ho a začni vyrábať tieto jednoduché diela! V našom internetovom obchode nájdeš oveľa viac voskov na výrobu vlastných sviečok. Pozri sa a nájdi si ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojím potrebám!

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (234.59k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (375.45k)

Te mostramos cómo