Kapilárne aktívne látky

Aktívne zložky na vyživenie tvojich kozmetických výrobkov: šampóny, masky, kondicionéry, séra ... Vďaka týmto aktívnym zložkám budú produkty, ktoré urobíš doma, plné pozitívnych vlastností pre vlasy.

Kapilárne aktívne látky

Najnovšie príspevky na blogu

Aktívne zložky na vlasy

Kapilárne aktívne zložky na obohatenie tvojich kozmetických výrobkov: šampóny, masky, kondicionéry, séra... Vďaka týmto aktívnym látkam budú výrobky, ktoré si vyrobíš doma, nabité vlastnosťami pre tvoje vlasy.

Tu nájdeš širokú škálu účinných látok na vlasy. Všetky sú obzvlášť vhodné na výrobu kozmetiky určenej na starostlivosť a rozmaznávanie vlasov. Keratín, rastlinná placenta, quassia ocot, aktívny antifrizz, vitamín B5... Katalóg vlasových aktívnych látok je veľmi rozsiahly. Spoznaj ich všetky a získaj ten, ktorý najlepšie vyhovuje potrebám tvojich vlasov!

Kozmetické účinné látky sú kráľmi výrobkov a sú to zložky, ktoré sú zodpovedné za poskytovanie kozmetiky s funkciou, pre ktorú boli koncipované. Preto sú považované za dušu kozmetických výrobkov. Sú kľúčovým prvkom výrobkov.

V Gran Velada ti ponúkame široký katalóg účinných látok na vlasy, týmto spôsobom môžeš vytvoriť plne personalizovanú kozmetiku v závislosti od typu tvojich vlasov. Liešia vypadávanie vlasov, poskytnúť lesk a mäkkosť, zastavia lámanie vlasov... Odroda je veľmi široká a všetky sú nabité pozitívnymi vlastnosťami!

Do ktorých produktov je možné pridávať účinné látky? Sú ideálne na obohatenie šampónov, masiek, kondicionérov, sér, toník... Všetky kozmetické výrobky, ktoré vyrábaš doma, môžu byť naplnené vlastnosťami s ktorýmkoľvek z týchto aktívnych látok.

Výber jednej alebo druhej aktívnej zložky bude do značnej miery závisieť od vlastností, ktoré chceš, aby tvoj produkt mal. Napríklad keratín pomáha chrániť vlasy a dodáva im lesk, pevnosť a pružnosť. Preto sa odporúča vyrábať šampóny alebo masky na vlasy.

Vo všeobecnosti sú kozmetické účinné látky začlenené do konečnej fázy spracovania produktu, keď je emulzia už pripravená. Týmto spôsobom si zachovávajú svoje výhody. Pridávajú sa za studena, aby teplo neznižovalo ich vlastnosti.

Prístupom k produktovému popisu každej z kozmetických účinných látok môžeš vidieť ich vlastnosti, odporúčanú dávku použitia a nápady na použitie. Je dôležité pridať odporúčané dávkovanie, aby vzorec fungoval. A nie pridaním väčšieho množstva aktívnej zložky dosiahneš lepšie výsledky.