Prírodný ocot z quassia amara proti všiam

Nakúp ocotu z quassia amara

V Gran Velade si môžeš kúpiť ocot z quassie, kozmetickú zložku používanú ako prírodný prostriedok proti všiam. Je to rastlinný komplex získaný macerovaním dreva quassia amara a nasledujúcich druhov ovocia v jablčnom octe: marhule, jablká a broskyne.

Ocot z quassia amara je účinnou alternatívou chemických prípravkov. Jeho účinok ako prírodného prípravku proti všiam bol preukázaný a používa sa aj na prevenciu výskytu tohto nepríjemného hmyzu.

Ocot z kvazie, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, sa môže použiť na výrobu toník, šampónov a kondicionérov. Skrátka, vlasové produkty, ktoré ti pomôžu v boji proti všiam. Pomáha tiež zlepšiť vzhľad vlasov a dodáva im lesk.

Prírodný prípravok proti všiam

Ocot z quassia amara je kombináciou účinkov quassia amara ako prírodného repelentu proti všiam a octu, ktorý zabraňuje priľnutiu hníd k vlasom tým, že rozpúšťa chitínovú vrstvu. Jeho účinnosť ako prírodného repelentu proti všiam bola preukázaná na základe štúdie in vivo vykonanej na pokožke hlavy dobrovoľníkov, ktorí mali vši.

Táto kozmetická zložka, ktorá sa používa ako účinný prírodný prostriedok proti všiam, je 100 % rastlinného pôvodu a nie je toxická. Je preto ideálnou alternatívou k chemickým prípravkom. Ocot z quassia amara sa môže v koncentrácii 3 % pridávať do prípravkov na vlasy.

Šampón s octom quassia

Vyrobiť si vlastný šampón s octom quassia je veľmi jednoduché vďaka tomuto receptu, o ktorý sa s tebou podelíme:

  1. Odváž 97 g organického šampónového základu a pridaj 3 g octu z quassia amara.
  2. Dobre premiešaj, aby sa obe zložky dokonale spojili.
  3. Zafľaškuj do fľaše podľa vlastného výberu a tvoj šampón s octom quassie je pripravený na použitie.

Ak si chceš vyrobiť vlastnú prírodnú kúru proti všiam, môžeš si doma vyrobiť tonikum, ktoré nanesieš počas noci na celú pokožku hlavy; šampón s octom z quassie, ktorým si vlasy ráno umyješ, a potom použiješ kondicionér, ktorý by mal tiež obsahovať túto zložku. Tri jednoduché výrobky, ktoré môžeš použiť doma na boj proti všiam.

Kde kúpiť ocot quassia?

Na stránke www.granvelada.com si môžeš kúpiť ocot z quassia amara, z ktorého si môžeš vyrobiť vlastné vlasové prípravky na liečbu a prevenciu vší. Objednaj si ho online a dostaneš ho už o niekoľko dní. Osvedčená účinnosť.

Technické vlastnosti octu z quassia amara:

  • Zloženie: Vinegar, polysorbate 80, Quassia Amara Wood Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Imidazolidinyl Urea
  • Bez parabénov
  • Bez parabénov
  • Vzhľad: mierne zakalená číra tekutina.
  • Farba: svetlohnedá
  • pH: 3,8-4,8
  • Dávkovanie na použitie:
  • Pedikulačná liečba: 3 %.
  • Preventívna liečba: 3 %.
  • Rozpustnosť: rozpustný vo vodných roztokoch. Skladovanie: Skladuj v tesne uzavretom obale pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho svetla a vlhkosti.
  • Netestované na zvieratách na kozmetické použitie.
  • Môže sa považovať za bezlepkový.
  • Podľa vegánskych požiadaviek, ale nie je certifikovaný.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (458.44k)

List Stiahnuť (173.68k)

Regulačné informácie PRI Stiahnuť (889.21k)

Te mostramos cómo