Voňavý keramický osviežovač vzduchu do auta

Jedinečný spôsob, ako vytvoriť vonný prípravok pre auto, je vybrať parfumovanú keramiku. Získaš jedinečnú dekoráciu, ktorá ti pomôže, aby váš auto mal skvelú vôňu. Ide o vonný prípravok, ktorý je veľmi moderný a ktorý si môžeš ľahko vyrobiť doma s materiálmi z Gran Velada.

Voňavý keramický osviežovač vzduchu do auta

Najnovšie príspevky na blogu

Vyrob si osviežovač vzduchu do auta

Veľmi originálnym spôsobom domáceho osviežovača vzduchu je rozhodnúť sa pre voňavú keramiku. Získaš jedinečnú dekoráciu, ktorá pomôže tvojmu autu mať fantastickú vôňu. Je to osviežovač vzduchu, ktorý je veľmi módny a ktorý si môžeš ľahko vyrobiť doma s materiálmi Gran Velada.

Na výrobu voňavého keramického osviežovača vzduchu do auta potrebuješ: omietku alebo živicu, napríklad vodu, vosk, 96 ° alkohol a aromatickú esenciu. S týmito materiálmi a receptúrou, ktorú ti ukážeme nižšie, získaš niekoľko originálnych osviežovačov vzduchu pre auto.

Vonná keramika môže byť vyrobená zo sadry alebo živice na vodnej báze. S oboma sa dosahujú veľmi dobré výsledky. Zmiešaj prášok s vodou v odporúčanom množstve a pridaj aromatickú esenciu, ktorá sa ti najviac páči. Máme na výber stovky! Keď je zmes dobre premiešaná a bez hrudiek, nalej ju do vybranej formy. V Gran Velada sú krásne formy na tvarovanie voňavého keramického osviežovača vzduchu do auta.

S touto receptúrou bude pre teba veľmi ľahké vyrobiť si domáci osviežovač vzduchu do auta. Keď máš figúrku pripravenú, vložíš ozdobnú stuhu a budeš ju mať pripravenú na zavesenie. Keďže ide o porézne materiály, zachytávajú arómu a postupne ju rozptyľujú. Preto je vôňa voňavého keramického osviežovača vzduchu do auta konštantná a dlhotrvajúca.

Okrem toho sú veľmi originálne. Preto sú skvelou možnosťou na darovanie. Osviežovač vzduchu do auta si môžeš vyrobiť ako darček na svadbu, krst alebo prijímanie. Vyber si peknú formu a tvaruj ich. S koketným balením budeš mať veľmi elegantný darček za málo peňazí!