Vlastná forma na kľúčenky

Vlastná forma na kľúčenku

Výroba kľúčeniek bude s touto veľkou večernou formou veľmi jednoduchá. Je vyrobený zo silikónu a má predĺžený a obdĺžnikový tvar. Je ideálny na detaily prijímania, krstu ... Umožňuje vám tiež vyrábať iné druhy remesiel, ako je vonná keramika pre auto, skrinky ... Vaše figúrky budú skvelé!

Túto formu na kľúčenky je možné prispôsobiť pomocou názvu a dátumu, ktorý uvediete. Ak to chcete urobiť, stačí nám povedať, čo chcete zobraziť v pozorovaniach objednávky. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte náš zákaznícky servis.

Formy na výrobu kľúčeniek

Formy na výrobu kľúčeniek sú jedným zo základných materiálov, ak chcete vyrábať tento typ remesiel. Budete tiež potrebovať:

Pri práci s našimi formami na výrobu kľúčeniek odporúčame použiť polyuretánovú živicu, materiál, ktorý sa veľmi šíri a s ktorým získate odolné a prakticky nerozbitné kľúčenky. Chcete, aby mali farebný nádych? Potom pridajte niekoľko kvapiek tekutých farbív na sviečky. Všetky tieto materiály a mnoho ďalších nájdete v internetovom obchode Gran Velada.

Ako používať formy na kľúčenky

Tu vám krok za krokom ukážeme , ako používať formy na kľúčenky:

  • Zmes sa pripraví so zložkou 1 a 2 polyuretánovej živice. Musia sa pridať približne 4 g (alebo 6 ml) zložky 1 a 3 g (alebo 4 ml) zložky 2.
  • Pridajte pár kvapiek tekutého potravinárskeho farbiva na sviečky a dobre premiešajte. Je dôležité nepridávať príliš veľa, aby nezmenila textúru živice.
  • Naneste separátor, naplňte formu a nechajte uschnúť.
  • Rozložte, keď je postava úplne suchá a pevná.
  • Vložte krúžok do horného otvoru a prívesok na kľúče je pripravený.
Ak sa chystáte použiť túto formu s polyuretánovou živicou, majte na pamäti, že je vhodné použiť uvoľňovacie činidlo. Dôvod? V niektorých prípadoch môže táto živica reagovať so silikónovými zložkami a poškodiť formu alebo spôsobiť prilepenie postavy. Aby ste tomu zabránili, stačí pred naliatím zmesi polyuretánovej živice do formy naniesť tenkú vrstvu uvoľňovacieho činidla.

Kde kúpiť formy na kľúčenky?

V Gran Velada si môžete kúpiť formy na kľúčenky. Disponujeme rozsiahlym katalógom. S nimi a materiálmi, ktoré tu nájdete, si budete môcť ľahko a rýchlo vyrobiť vlastné kľúčenky. A čo je najlepšie, mnohé sa dajú prispôsobiť! Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO