Forma na vonnú keramiku s čarodejnicou

Čarodejnica silikónová forma

Silikónová forma vo forme medailónu s reliéfom čarodejnice pripravujúcej odvar. Je ideálny na výrobu vonných keramických figúrok. Umožňuje tiež prácu s inými materiálmi, ako je cement, mydlo na báze glycerínu, vosk ... Keďže je taký odolný, je veľmi jednoduché s ním pracovať.

Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo značne uľahčuje vybratie figúrky z formy. Aby forma vydržala dlho, musia sa po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť bez ohľadu na materiál, s ktorým boli použité.

Forma na výrobu voňavej keramiky

Forma na výrobu vonnej keramiky je jedným z prostriedkov, ktoré pri výrobe nemôžu chýbať. Budeš tiež potrebovať:

Všetky materiály na výrobu vonnej keramiky nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. K dispozícii je široký katalóg foriem, pre vyrobenie nespočetného množstvo figúrok.

Ako vyrobiť vonnú keramiku

Nižšie ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť vonnú keramiku. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  1. Zmiešaj sadru a vodu v pomere určenom výrobcom.
  2. Miešaj, kým nezískaš homogénnu hmotu bez hrudiek.
  3. Ak chceš, aby tvoje figúrky mali farebný nádych, pridaj štipku pigmentu a zapracuj ho do zmesi.
  4. Naplň formu a poklep formou o dosku tak, aby sa zmes vyliala do všetkých zákutí.
  5. Pred odformovaním nechaj zmes zaschnúť. Dôležité! Figúrka musí byť úplne suchá, aby sa pri odlievaní nezlomila. Na ich parfumovanie musia byť figúrky nastriekané  zmesou alkoholu 96 (70%) a aromatickej esencie (30%).

Kde kúpiť formy na vonnú keramiku?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť formy na vonnú keramiku. Nájdeš tu aj ostatné potrebné ingrediencie. Máme široký katalóg výrobkov pre domáce výrobky! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo