Vlastná forma na kaktusy

Formy na mieru

V Gran Velada si môžete kúpiť túto formu, aby ste ju prispôsobili a urobili s ňou krásne detaily svadby, krstu a prijímania. Je to silikónová forma v tvare kaktusu. Vygravírujeme vám do nej meno a dátum, ktorý uvediete pri pozorovaniach objednávky, pokiaľ sa prispôsobí rozmerom formy. Majte na pamäti, že priestor je obmedzený, takže sa musí zmestiť do formy.

Pred dokončením nákupu nám v sekcii pozorovaní musíte povedať, ako chcete prispôsobiť formu, to znamená text a dátum. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa vlastných foriem môžete kontaktovať náš zákaznícky servis, poslať e-mail na support@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Forma pre detaily

Táto forma je ideálna na vytváranie detailov hostí. Pomôže vám napríklad rozpracovať:

  • Voňavé keramické osviežovače vzduchu
  • Dekoratívne figúrky na zavesenie
  • Prívesky na kľúče

Ak s ním chcete vyrobiť vonné keramické osviežovače vzduchu, berte na vedomie materiály, ktoré budete potrebovať:

Všetky materiály na výrobu vonnej keramiky nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Dali sme vám k dispozícii široký katalóg foriem, aby ste mohli vyrobiť nespočetné množstvo figúrok. Je to skvelá možnosť darovať ako darčeky a dokonca dať ako podrobnosti o hosťoch, na firemných akciách, rodinných oslavách ...

Ako vyrobiť vonnú keramiku

Nižšie vám krok za krokom ukážeme , ako vyrobiť vonnú keramiku s touto formou. Uvidíte, aké je to jednoduché!

  • Odvážte živicu na vodu alebo omietku a vložte časť ťažkého materiálu do malty, aby sa rozptýlila štipka pigmentu. Keď je dobre integrovaný, zahrňte to, čo sme zvážili. Majte na pamäti, že pigmenty majú veľkú intenzitu, takže musíte pridať malé množstvo. Čísla môžete tiež nechať prázdne. V takom prípade nepridávajte pigment.
  • Pridajte vodu v správnom pomere a miešajte, kým nedosiahnete homogénnu hmotu a hrudky.
  • Naplňte formu a poklepte na dosku tak, aby cesto dosiahlo všetky zákutia.
  • Nechajte vyschnúť, aby sa roztopil. Dôležitý! Postava musí byť veľmi suchá, aby sa zabránilo rozbitiu roztavenia.

Na ich parfumovanie musia byť figúrky nastriekané na chrbát zmesou alkoholu 96 (70%) a aromatickej esencie (30%).

Ak sa chystáte použiť túto formu s polyuretánovou živicou, majte na pamäti, že je vhodné použiť uvoľňovací prostriedok. Dôvod? V niektorých prípadoch môže táto živica reagovať so silikónovými zložkami a poškodiť formu alebo spôsobiť prilepenie postavy. Aby ste tomu zabránili, stačí pred naliatím zmesi polyuretánovej živice do formy naniesť tenkú vrstvu uvoľňovacieho činidla.

Kde kúpiť formy na mieru?

V internetovom obchode Gran Velada si môžete kúpiť personalizované formy na mydlá , osviežovače vzduchu, remeslá ... Nájdete tu aj ostatné potrebné ingrediencie. Máme širokú škálu produktov pre vaše kutilské výtvory! Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo