kozmetické pet flaše

Plastové pet obaly na kozmetiku, ktoré si môžeš kúpiť v Grand Velada, sa vyznačujú odolnosťou a kvalitou. Navyše sú praktické, ľahko naplniteľné a veľmi všestranné. V našich plastových obaloch na kozmetiku môžeš tiež zabalit gél alebo šampón, alebo domáci odlíčovací prostriedok alebo po holení.

kozmetické pet flaše

Zoznam produktov

1/2

Najnovšie príspevky na blogu

Plastové nádoby na kozmetiku

Kozmetické pet flaše , ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sa vyznačujú odolnosťou a kvalitou. Sú tiež praktické, ľahko sa plnia a sú veľmi univerzálne. Do našich plastových nádob na kozmetiku si môžeš zabaliť gél alebo šampón, ako aj odstraňovač make-upu alebo domácu vodu po holení.

Katalóg kozmetických pet fliaš je veľmi rozsiahly. Preto je najlepšie pozorne prechádzať sekciu a konzultovať podrobnosti každého balíka, ktorý ťa zaujíma v produktovom popise. Okrem iného podrobne opisuje ich kapacitu, rozmery a materiál, z ktorého sú vyrobené. Máme veľkoobchodný a maloobchodný predaj fliaš.

Uvidíš, že rozmanitosť je veľmi široká. Nájdeš u nás plastové nádoby na kozmetiku okrúhle, podlhovasté alebo bombé. Sú väčšie a menšie. Napríklad predávame fľaše s objemom od 10 ml produktu do 250 ml. Všetko závisí od modelu, ktorý si vyberieš! Ak chceš urobiť darčeky prírodnej kozmetiky, mini pet kozmetické nádoby sú ideálne, zatiaľ čo ak hľadáš plastové nádoby na kozmetiku na každodenné použitie, odporúča sa, aby rozhodnúť sa pre najväčšie.

Predávame fľaše na kozmetiku rôznych materiálov, môžu byť aj nepriehľadné, priehľadné a jantárové. Tieto sú ideálne pre kozmetiku, ktorá by nemala byť daná slnkom a svetlom.

Je tiež dôležité zvážiť uzáver, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Existujú kozmetické pet nádoby s hliníkovými alebo plastovými skrutkovacími uzávermi; Uzáver kvapkadla, bezpečnostné tesnenie alebo vrchná časť. Nájdeš tu tiež zátky so sprejom a dokonca aj dávkovač peny.

V týchto plastových nádobách na kozmetiku môžeš zabaliť a uchovať širokú škálu domácej kozmetiky: gél, šampón, tekuté mydlo na ruky, opaľovacie krémy, zvlhčovače, odstraňovač make-upu, čistiaci prostriedok na tvár, hydratačné oleje po sprchovaní ... Možnosti sú veľmi široké!