Prázdna talquera 200 cm³

Kúpiť talquera

Kúpte si prázdnu talqueru s objemom 200 cm³, ideálnu na balenie mastencového prášku. Je to praktická talquera, s ktorou bude veľmi pohodlné aplikovať mastenec. Veko má dva typy dávkovačov, jeden typ soľničky a druhý s otvorom na pridanie väčšieho množstva, ktoré sa uzatvárajú pomocou dvoch tabliet.

Na naplnenie talquery musíme iba extrahovať vrch ľahkým stlačením v strede nádoby. Týmto spôsobom ho môžete vyplniť toľkokrát, koľkokrát chcete. V Gran Velada si môžete kúpiť talqueru po jednotlivých jednotkách alebo v baleniach po niekoľkých jednotkách za nižšiu cenu. Tieto nádoby je možné opätovne použiť a recyklovať.


Plastová talquera

Tento model plastovej talquery ideálny pre každodenné použitie. Je vyrobený z nepriehľadného bieleho plastu, ľahký, ale odolný a má formát, ktorý je veľmi pohodlný a praktický na používanie.

Plastová talquera je riešenie, ktoré hľadáte pre mastenec. Zaberá málo miesta a môžete ho nosiť v akejkoľvek toaletnej taške alebo detskej taške. V našom internetovom obchode nájdete aj farmaceutický a kozmetický mastenec.


Talquera pre dieťa

Dali sme vám k dispozícii talqueru pre dieťa, s ktorou môžete pohodlne aplikovať mastenec prášok a poskytnúť starostlivosť, ktorú si vaše dieťa zaslúži. Vedľa detskej talquery nájdete v tomto internetovom obchode celý rad nádob na vytvorenie hygienických a opatrovateľských potrieb pre dieťa: kolínska voda, gél, šampón ... Rovnako ako nálepky s detskou tematikou, aby ste si ich mohli prispôsobiť. Všetky s exkluzívnym dizajnom.


Kde kúpiť talqueru?

Prázdnu plastovú talqueru si môžete kúpiť v internetovom obchode Gran Velada. Stačí sa zaregistrovať a spracovať objednávku cez web. Za pár dní ho dostanete doma. Rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo