Priehľadná sklenená fľaša 100 ml strieborné kvapkadlo

Fľaštička s kvapkadlom 100 ml

Fľaštička s kvapkadlom 100 ml, vyrobená z priehľadného skla. Je to kvalitná nádoba, ideálna na konzervovanie prírodných kozmetických výrobkov. Fľaša obsahuje uzáver kvapkadla s hliníkovým skrutkovým uzáverom a bielou gumenou vsuvkou. Ak táto fľaša s kvapkadlom niečo vyniká, je to pre jej funkčnosť. Je veľmi praktický a pohodlný na používanie a je tiež veľmi univerzálny, pretože v ňom môžete zabaliť množstvo výrobkov.

Technické vlastnosti kvapkadla:

  • Rozmery (vrátane viečka): 4,2 cm základňa x výška 13,5 cm
    Rozmery uzáveru kvapkadla: priemer 2 cm x dĺžka 12,5 cm
    Materiál: sklo
    Farba: priehľadná
    Objem: 100 ml

Sklenené fľaše s kvapkadlom

Jantárové kvapkadlá sú ideálne na uchovávanie širokej škály kozmetiky, ktorú si vyrobíte doma. Sú ideálne na skladovanie:

  • Séra
    Očné kontúry
    Domáce oleje
    Ručne vyrábané mini parfumy

Balenie na kozmetiku

Obaly pre kozmetiku sú základným prvkom v domácom spracovaní kozmetiky a hygienických výrobkov. Umožňujú zachovať výrobky, uľahčujú pohodlnú aplikáciu a dodávajú jej nádych osobného štýlu. Môžete ich použiť ako na skladovanie, tak aj na získanie originálneho a kreatívneho balenia.

Všetky kontajnery a kontajnery sa vyznačujú odolnosťou, praktickosťou a hospodárnosťou. Jednou z veľkých výhod, ktoré majú, je, že okrem ukladania a uchovávania produktov ich môžete prispôsobiť špecifickými štítkami pre každý z nich. Majú hladký povrch, takže nálepky ľahko priľnú a prispôsobia sa každej nádobe. Pozrite sa na sekciu exkluzívnych nálepiek v našom internetovom obchode a nájdite tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu obalu!

Kde kúpiť kvapkadlá?

Prístup k www.granvelada.com kúpiť kvapkadlá. Máme pre vás niekoľko modelov, aby ste si vybrali ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Nakupujte pohodlne prostredníctvom nášho internetového obchodu! Rýchla preprava. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo