Biela PET fľaša 15 ml s tesniacim uzáver kvapkadlo

PET FĽAŠA 15 ML

Plastové nádoby vyrobené z bieleho PET, tvrdého, kvalitného a odolného materiálu. Tieto nádoby sú dlhé a úzke a predávajú sa vo veľkosti mini. Zmestí sa do nich maximálne 15 ml. Sú nepriehľadné, takže sú ideálne na skladovanie výrobkov, ktoré je potrebné chrániť pred svetlom. Možno ich použiť na uskladnenie éterických olejov, prírodných rastlinných extraktov, vonných esencií, vzoriek... Okrem toho možno tieto plastové nádobky použiť na uskladnenie domácej kozmetiky v malom formáte.

Tieto PET nádobky sa predávajú prázdne a obsahujú uzáver s kvapkadlom a tesnením. Je skrutkovacie a veľmi praktické pri používaní. Dodáva sa s uzáverom, ktorý zabraňuje vyliatiu, a s dávkovačom po kvapkách. Tieto plastové nádoby na kozmetiku sú veľmi funkčné a majú množstvo výhod, pretože sú úsporné, odolné, trvanlivé a účinné, keďže dokonale plnia svoju funkciu uchovávania výrobku v dobrom stave. Okrem toho sa dajú opakovane používať a recyklovať.

Kozmetické obaly

Obaly sú nevyhnutnou súčasťou domácej kozmetiky a hygienických výrobkov. Umožňujú uchovávanie výrobkov, uľahčujú ich aplikáciu a dodávajú im osobný štýl. Môžeš ich použiť na skladovanie, ako aj na originálne a kreatívne balenie.

Všetky obaly a nádoby sa vyznačujú odolnosťou, praktickosťou a hospodárnosťou. Jednou z ich veľkých výhod je, že okrem skladovania a uchovávania výrobkov ich môžeš personalizovať pomocou špecifických nálepok a štítkov pre každý z nich. Zvyčajne majú hladký povrch, takže nálepky sa ľahko prilepia a prispôsobia sa každej nádobe. Pozri si sekciu exkluzívnych nálepiek v našom online obchode a nájdi si tú, ktorá sa najlepšie hodí k tvojej nádobe!

Obaly Gran Velada

V spoločnosti Gran Velada ti ponúkame široký a rozmanitý sortiment obalov na uchovávanie krémov, gélov, parfumov, make-upu a iných domácich výtvorov. Ide o kvalitné nádoby, dostupné z rôznych materiálov, v ktorých môžeš uchovávať všetky svoje kozmetické výrobky a iné výtvory v perfektnom stave. Ponúkame nekonečné množstvo modelov, takže si môžeš nájsť ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám.

V ponuke máme všetky druhy prázdnych nádob, plastových aj sklenených alebo hliníkových. Sklenené fľaštičky na mikádo; plastové nádobky a poháriky na krémy; malé nádobky na vzorky; plechovky na výrobu sviečok, tuhých parfumov alebo balzamu na pery; plastové a PET fľaštičky s rôznymi typmi uzáverov a dávkovačov...

Okrem toho sú mnohé z nich k dispozícii v rôznych veľkostiach a objemoch. Máme nádoby na skladovanie od najmenších množstiev až po najväčšie objemy - ideálna nádoba pre každý typ výrobku!

Kde kúpiť kozmetické obaly?

Navštív stránku www.granvelada.sk a môžeš si kúpiť obaly na kozmetiku, hygienické a kozmetické výrobky... Obaly predávame veľkoobchodne aj maloobchodne, s množstevnými zľavami. Na uskutočnenie nákupu sa stačí dostať k požadovanému výrobku, uviesť požadované množstvo a spracovať objednávku. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo