Moskovčania

Mica je jeden z najviac sa vyskytujúcich minerálov v prírode, ktoré sa používajú pre svoju farbu, lesk a svetlo. To však neznamená, že všetky mica sú kozmetické. Uistite sa, že je to tak, predtým, ako si objednáte. Patria do skupiny silikátov a sú ťažené z hornín ako granit. Sú hlavne biele, ale keď sa zmiešajú s farebnými neorganickými pigmentmi, ako napríklad oxidy železa, dostanú sa krásne odtiene, ako napríklad tie, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada.

Moskovčania

Najnovšie príspevky na blogu

Micas kúpiť

Sľudy sú jedným z najhojnejších prírodných minerálov, ktoré sa používajú pre svoju farbu, jas a svietivosť. Samozrejme, musíme mať na pamäti, že nie všetky sľudy sú kozmetické. Uistite sa o tom pred zadaním objednávky. Patria do skupiny kremičitanov a sú extrahované z hornín, ako je žula. Sú prevažne biele, ale keď sa zmiešajú s farebnými anorganickými pigmentmi, ako sú oxidy železa, dosiahnu sa vzácne tóny, ako sú tie, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velade.

Sľudy sú zmesou samotného minerálu s anorganickými pigmentmi, ktoré poskytujú škálu farieb, ktoré ponúkame. Kozmetické sľudy prinášajú jas, farbu a svietivosť do vzorca, ale nie všetky sú vhodné na použitie v kozmetike. V prípade, že nie sú, môžu byť použité iba na remeslá, výtvarné umenie a zdobenie sviečok. V súbore každého produktu máte o ňom viac informácií.

Používanie sľudy je rozšírené v kozmetike. Jedným z hlavných je make-up. So sľudami môžete vyrábať púdre, lícenky a očné tiene úplne prispôsobené. Kozmetické sľudy sú perfektnou ingredienciou pre tento typ spracovania. V blogu Make Creams môžete krok za krokom vidieť, ako pripraviť tento typ domácich receptov.

Môžu byť tiež začlenené do mnohých ďalších spracovaní, aby mali pekný farebný nádych a extra jas a svietivosť. Môžu sa napríklad pridávať do krémov, masiek, rúžov, lakov na nechty, mydla na ruky, šampónu ... V tomto prípade sa pridajú na konci spracovania. So štipkou stačí na to, aby získala peknú farbu. Dobre premiešajte, aby bola sľuda integrovaná so zvyškom zložiek a pripravená.

Ďalšou možnosťou je použiť sľudu na ozdobenie mydiel. Môže sa pridávať priamo do roztaveného mydla alebo použiť ako dekorácia. V tomto prípade stačí aplikovať sľudu štetcom na povrch mydla. Bude to veľkolepé!

Sľudy sú tiež ideálne na použitie mydlových tesnení, pretože kresba, ktorá je vytlačená na mydle, bude mať pekný farebný nádych. V tomto prípade musíte na tesnenie nastriekať alkohol 96 °, rozložiť ho na sľudu a zatlačiť na mydlo. Bude sa vám páčiť!

Vytvorte svet možností vďaka sľudám. V našom internetovom obchode na vás čakajú desiatky farebných sľud Dajte voľnú ruku svojej fantázii a objavte všetky možnosti, ktoré ponúkajú naše kozmetické sľudy vysokej kvality.