Perly

Nacarantes pre manuálne a umelecké práce, s ktorými môžete dať svojim domácim výrobkom lesk. S nimi dosiahnete jedinečné odlesky a odlesky a môžete ich použiť na nekonečné množstvo výtvorov. Napríklad sú veľmi pekné na personalizáciu parfumovaných keramických alebo sklových figúrok. Dosiahnete jedinečné výsledky!

Perly

Najnovšie príspevky na blogu

KÚPIŤ NACARANTES

Nacarantes pre remeslá a výtvarné umenie, s ktorými môžete dať dotyk jasu svojim domácim spracovaniam. S nimi sa dosahujú jedinečné odrazy a záblesky jasu a môžete ich použiť na nekonečné výtvory. Napríklad sú veľmi pekné na personalizáciu voňavých keramických figúrok alebo omietky. Získate jedinečné výsledky!

Aj v Gran Velada nájdete kozmetické perly. Môžu byť začlenené do mydiel, sprchových gélov, šampónov, krémov ... S nimi sa dosahujú jedinečné odrazy a záblesky jasu. Kozmetické perly sú dermatologicky neškodné a spĺňajú všetky požiadavky na použitie v tejto oblasti. S nimi môžete vyrábať vynikajúce kozmetické výrobky s exkluzívnym povrchom. Budú mať extra svietivosť, ktorá ich urobí jedinečnými!

Perleť sú sľudy potiahnuté oxidom titaničitým, ktoré v závislosti od ich veľkosti a hrúbky vytvárajú odrazy rôznych farieb: perla, zlato, striebro, fialová ... Neposkytujú farbu, ale poskytujú jasný odrazový efekt, ktorý je taký krásny.

V rámci nášho širokého výberu perál ich nájdete s rôznymi odtieňmi odrazov: biela, zlatá, fuchsia, zelená, fialová, zlatá, červená ... Ktorýkoľvek z nich nechá vaše kutilské výtvory zažiariť. Predávajú sa vo forme prášku a nezanechávajú v prípravkoch žiadne zvyšky.

Perly tiež vyzerajú skvele pri zdobení vašich sviečok pre domácich majstrov. Vezmite štetec, rozotrite perlu a naneste ju na obrysy a okraje sviečky, aby ste označili všetko, čo chcete pochváliť. Uvidíte ten rozdiel!

Ak chcete kúpiť nacarantes, stačí spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu. Vyberte si blesk, ktorý sa vám najviac páči, a využite ho naplno. Vaše spracovanie bude veľkolepé s našou perlou!