Formy na mydlá na mieru

V našom veľkom večierku vyrábame špeciálne formy na mydlo. Špeciálne pre vás ich personalizujeme s textom a dátumom, ktoré nám uvediete. Pamätajte však, že musí zapadnúť do vybranej formy, preto musia byť texty krátke, ako mená, iniciály ...

Formy na mydlá na mieru

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na mydlo na mieru

V Gran Velada vyrábame formy na mydlo na zákazku. Prispôsobujeme ich výhradne pre vás s textom a dátumom, ktorý uvediete. Samozrejme, majte na pamäti, že sa musí zmestiť do zvolenej formy, takže to musia byť krátke texty, ako sú mená, iniciály ...

Personalizované formy na mydlo sú ideálne, ak uvažujete o podrobnostiach svadby, krstu alebo prijímania, pretože môžete napísať mená a dátum oslavy.

Tieto formy na mydlo na mieru sú tiež ideálne pre remeselníkov v tomto odvetví, ktorí chcú vyrábať mydlá s názvom spoločnosti. Máme dokonca formy, v ktorých si môžete prispôsobiť hlavný produkt, s ktorým sú vyrobené. Napríklad: olivy, argan, levanduľa...


Formy na mydlá na mieru

Ak si chcete kúpiť vlastné formy na mydlo, stačí spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu. Uvidíte, že vám ponúkame tri rôzne možnosti:

  1. Hladká forma na prispôsobenie mydlovým tesnením.
    Vlastná forma s vygravírovaným textom a dátumom.
    Štyri vlastné formy s vygravírovaným textom a dátumom.

Ak sa rozhodnete pre prvú možnosť, hladkú formu, v Gran Velada nájdete veľa z nich na mydlá. Môžeme vám dokonca vyrobiť vlastnú pečiatku, ktorú použijete na všetky svoje mydlá.

Po výbere možnosti vlastných foriem na mydlo , ktoré chcete, musíte objednávku spracovať online. Pred dokončením nám v sekcii pozorovaní musíte povedať, ako chcete prispôsobiť formu, to znamená text a dátum.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa vlastných foriem na mydlo môžete kontaktovať náš zákaznícky servis, poslať e-mail na support@granvelada.com alebo zavolať na číslo 976 86 74 74.

Formy na mydlo, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sú k dispozícii v rôznych tvaroch a veľkostiach. Všetky sú vyrobené zo silikónu, takže sú odolné a odolné. V skutočnosti, ak ich budete dobre udržiavať a zaobchádzať s nimi opatrne, vydržia pri mnohých príležitostiach.

Ak chcete na mydlách, ktoré vyrábate, zanechať svoju osobnú stopu, zaobstarajte si jednu z našich foriem na mydlo!

Keďže formy na mydlá sú na mieru, vyrábajú sa na objednávku, takže dodacia lehota môže trvať o niečo dlhšie. Napriek tomu budete mať svoje vlastné formy na mydlo za pár dní.