Perly

Perly pre manuálne a krásne umenie, s ktorými môžeš dať tvojim domácim výrobkom lesk. S nimi dosiahneš jedinečné odlesky a môžeš ich použiť na nekonečné množstvo výtvorov. Napríklad sú veľmi pekné na personalizáciu parfumovaných keramických alebo sklových figúrok. Dosiahneš jedinečné výsledky!

Perly

Najnovšie príspevky na blogu

PREDAJ PERÁL

Perly pre remeslá a výtvarné umenie , s ktorými môžeš dať dotyk jasu tvojim domácim výrobkom. S nimi sa dosahujú jedinečné odrazy a záblesky jasu a môžeš ich použiť na nekonečné výtvory. Napríklad sú veľmi pekné na personalizáciu voňavých keramických figúrok alebo vosky. Získate jedinečné výsledky!

Perleť sú sľudy potiahnuté oxidom titaničitým, ktoré v závislosti od ich veľkosti a hrúbky vytvárajú odrazy rôznych farieb: perla, zlato, striebro, fialová ... Neposkytujú farbu, ale poskytujú jasný odrazový efekt, ktorý je taký krásny.

V rámci nášho širokého výberu perál ich nájdeš s rôznymi odtieňmi odrazov: biela, zlatá, fuchsia, zelená, fialová, zlatá, červená ... Ktorýkoľvek z nich nechá tvoje kutilské výtvory zažiariť. Predávajú sa vo forme prášku a nezanechávajú v prípravkoch žiadne zvyšky.

Perly tiež vyzerajú skvele pri zdobení tvojich sviečok pre domácich majstrov. Vezmi štetec, rozotri perlu a nanes ju na obrysy a okraje sviečky, aby sa označilo všetko, čo chceš vyzdvihnúť. Uvidíš ten rozdiel!

Ak chceš kúpiť perly, stačí spracovať objednávku prostredníctvom nášho internetového obchodu. Vyber si odtieň, ktorý sa ti najviac páči, a využi ho naplno. Tvoje výrobky budú veľkolepé s našou perlou!