Farebné sľudy

Sľuda je jeden z najviac rozšírených minerálov v prírode, ktoré sa používajú na ručné práce a umenie pre svoju farbu, lesk a svetlo. Patria do skupiny silikátov a sú extrahované z hornín ako granit. Sú hlavne biele, ale keď sa zmiešajú s farebnými neorganickými pigmentmi, ako napríklad oxidy železa, dostanú sa krásne odtiene, ako tie, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Farebné sľudy

Najnovšie príspevky na blogu

Predaj FAREBNÉ SĽUDY

Sľudy sú jedným z najhojnejších prírodných minerálov používaných v remeslách a výtvarnom umení pre svoju farbu, jas a svietivosť. Patria do skupiny kremičitanov a sú extrahované z hornín, ako je žula. Sú prevažne biele, ale keď sa zmiešajú s farebnými anorganickými pigmentmi, ako sú oxidy železa, dosiahnu sa vzácne tóny, ako sú tie, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada.

Naše sľudy sú k dispozícii v širokej palete farieb. Vynikajú svojou čistotou a kvalitou a s nimi získaš tvoje výtvory, aby mali peknú farbu a extra svietivosť a jas. Sľudy sú zmesou samotného minerálu s anorganickými pigmentmi, ktoré poskytujú škálu farieb, ktoré ponúkame. Poskytujú jas, farbu a svietivosť.

Se Môžu byť začlenené do mnohých spracovaní tak, aby mali pekný farebný nádych a extra jas a svietivosť. Môžu byť napríklad použité na výrobu sviečok alebo zdobenie figúrok voňavej keramiky alebo sadry. Budú tiež slúžiť na dokonalú povrchovú úpravu výtvorov, ktoré urobíš cementom. Vyzdvihni tvoju najkreatívnejšiu stránku a získaj veľkolepé výsledky!

Vytvor svet možností vďaka sľudám. V našom internetovom obchode na teba čakajú desiatky farebných sľud Daj voľnú ruku tvojej fantázii a objav všetky možnosti, ktoré naše sľudy ponúkajú.