Parfumové esencie

Objavte naše parfémové esencie a vytvorte si vlastné 100% personalizované parfémy! Môžete ich ľahko a ekonomicky vyrobiť doma. V Gran Velada máte k dispozícii široký katalóg esencií na výrobu parfému, vyrobených našimi parfumérmi.

Parfumové esencie

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Esencie na výrobu parfumov

Objavte naše parfumové esencie a vytvorte si z nich svoje vlastné 100% personalizované parfumy! Môžete si ich vyrobiť doma jednoduchým a ekonomickým spôsobom. V Gran Velada vám ponúkame široký katalóg esencií na výrobu parfumov, vyrobených našimi parfumérmi.

Jedná sa o koncentrované parfumové esencie, ktoré sa musia riediť, aby sa vytvoril domáci parfum. Môžete ich zmiešať iba s alkoholom v pomere 70% alkoholu a 30% parfumovej esencie. Túto zmes môžete tiež znížiť zahrnutím percenta demineralizovanej vody alebo kvapalného glycerínu.

Katalóg parfumových esencií je veľmi rozsiahly. Tam sú sladké, citrusové, ovocné, práškové, s korenistými tónmi ... Získajte svoj obľúbený a dostanete parfum, ktorý bude skvele voňať! V produktovom liste každej parfumovej esencie nájdete podrobnejšie informácie o jej čuchových tónoch.

S týmito esenciami na výrobu parfumov ich môžete vyrobiť pre celú rodinu. Existujú esencie pre nich, pre nich a tiež pre najmenších z domu. Odvážte sa vyrobiť si vlastný parfum! Je to veľmi jednoduché a najlepšie zo všetkého je, že nemusíte míňať veľa peňazí.

Kúpiť parfumové esencie

V našom internetovom obchode si môžete kúpiť parfumové esencie a ostatné ingrediencie a materiály, ktoré budete potrebovať na výrobu svojho domáceho parfumu . Pamätajte, že zoznam nemôže nechať ujsť alkohol 96 ° a dobrú nádobu. Tu objavíte desiatky pohárov, kde si môžete zabaliť svoje parfumy.

Predaj esencií na výrobu parfumov

V Gran Velada predávame esencie na výrobu parfumov veľkoobchodne aj maloobchodne. Okrem toho vám ponúkame malý formát, typ vzorky, takže parfumové esencie môžete pred výrobou veľkých množstiev ovoňať a ochutnať.

Ak chcete uskutočniť nákup, stačí si vybrať parfumovú esenciu, ktorá sa vám páči, uviesť požadovanú sumu a spracovať objednávku. Za pár dní ho dostanete na uvedenú adresu.