Dámske parfumové esencie

Objav naše vône pre ženské parfúmy a vytvor si vlastné parfémy 100% prispôsobené. Môžeš ich ľahko a lacno vyrobiť doma. V Gran Velada máš k dispozícii rozsiahly katalóg vôní na výrobu parfému pre ženy, vyrobených našimi parfumérmi.

Dámske parfumové esencie

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Esencie na výrobu ženského parfumu

Objav naše ženské parfumové esencie a vytvor si z nich tvoje vlastné 100% prispôsobené parfumy! Môžeš si ich vyrobiť doma jednoduchým a lacným spôsobom. V Gran Velada ti ponúkame rozsiahly katalóg esencií na výrobu ženských parfumov, ktorý vypracovali naši parfuméri.

Jedná sa o koncentrované parfumové esencie, ktoré sa musia riediť, aby sa vytvoril domáci parfum. Môžeš ich zmiešať iba s alkoholom v pomere 70% alkoholu a 30% parfumovej esencie. Túto zmes môžeš tiež znížiť zahrnutím percenta demineralizovanej vody alebo kvapalného glycerínu.

Katalóg parfumových esencií je veľmi rozsiahly. Ponúkame sladké, citrusové, ovocné, práškové, s korenistými tónmi vône. Získajš tvoju obľúbenú a dostaneš parfum, ktorý bude skvele voňať! V produktovom popise každej parfumovej esencie nájdeš podrobnejšie informácie o jej čuchových tónoch.

Nemáme len esencie na výrobu ženských parfumov. Tiež ponúkame esencie na výrobu mužských parfúmov a pre tých najmenších v dome. Odváž sa vyrobiť si vlastný parfum! Je to veľmi jednoduché a najlepšie zo všetkého je, že nemusíš míňať veľa peňazí.

Predaj ženské parfémové esencie

V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť parfumové esencie a ostatné prísady a materiály, ktoré budeš potrebovať na výrobu tvojho domáceho parfumu . Pamätaj, že na jeho výrobu potrebuješ alkohol 96 ° a dobrú nádobu. Tu objavíš desiatky nádob, kde si môžeš zabaliť tvoje parfumy.

V Gran Velada predávame esencie na výrobu parfumov veľkoobchodne aj maloobchodne. Okrem toho ti ponúkame malý formát, typ vzorky, takže parfumové esencie môžeš pred výrobou veľkých množstiev ovoňať a otestovať.

Ak chceš urobiť nákup, stačí si vybrať parfumovú esenciu, ktorá sa ti páči, uviesť požadovanú sumu a spracovať objednávku. Za pár dní ju dostaneš na uvedenú adresu.