Mužské parfúmové esencie

Objav naše vône pre mužov a vytvor si vlastné parfémy 100% prispôsobené. Môžeš ich ľahko a lacno vyrobiť doma. V Gran Velada máš k dispozícii rozsiahly katalóg vôní pre mužov, vyrobených našimi parfumérmi.

Mužské parfúmové esencie

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Esencie na výrobu mužského parfumu

Objav naše mužské parfumové esencie a vytvor si z nich tvoje vlastné 100% prispôsobené parfumy! Môžeš si ich vyrobiť doma jednoduchým a lacným spôsobom. V Gran Velada ti dávame k dispozícii rozsiahly katalóg esencií na výrobu mužských parfumov, ktorý vypracovali naši parfuméri.

Jedná sa o koncentrované parfumové esencie, ktoré sa musia riediť, aby sa vytvoril domáci parfum. Môžeš ich zmiešať iba s alkoholom v pomere 70% alkoholu a 30% parfumovej esencie. Túto zmes môžeš tiež znížiť zahrnutím percenta demineralizovanej vody alebo kvapalného glycerínu.

Katalóg parfumových esencií je veľmi rozsiahly. Sú čerstvé, drevité, orientovateľné, s korenistými tónmi ... Získajš svoj obľúbený a získaš parfum, ktorý bude skvele voňať! V produktovom popise každej parfumovej esencie nájdeš podrobnejšie informácie o jej čuchových tónoch.

Nemáme len esencie na výrobu mužských parfumov. Tiež ponúkame esencie na výrobu ženských parfúmov a pre tých najmenších v dome. Odváž sa vyrobiť si vlastný parfum! Je to veľmi jednoduché a najlepšie zo všetkého je, že nemusíš míňať veľa peňazí.

Predaj mužské parfumové esencie

V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť parfumové esencie a ostatné prísady a materiály, ktoré budeš potrebovať na výrobu tvojho domáceho parfumu . Pamätaj, že potrebuješ alkohol 96 ° a dobrú nádobu. Tu objavíš desiatky nádob, kde si môžeš zabaliť tvoje parfumy.

V Gran Velada predávame esencie na výrobu parfumov veľkoobchodne aj maloobchodne. Okrem toho ti ponúkame malý formát, typ vzorky, takže parfumové esencie môžeš pred výrobou veľkých množstiev ovoňať a otestovať.

Ak chceš urobiť nákup, stačí si vybrať parfumovú esenciu, ktorá sa ti páči, uviesť požadovanú sumu a spracovať objednávku. Za pár dní ju dostaneš na uvedenú adresu.