Formy na erotické sviečky

S formami sviečok erotických od Gran Velada získaš veľmi originálne dizajny, ideálne na dekoráciu rozlúčok so slobodou, napríklad. Máme široký katalóg foriem na vytvorenie erotických sviečok. Okrem toho budeš potrebovať vosk, farbivo, arómu a zápalku. Tieto a ďalšie materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada, kde ti poskytneme všetko potrebné na vytvorenie erotických sviečok.

Formy na erotické sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Erotické sviečky

S formami na erotické sviečky Gran Velada získaš veľmi originálne vzory, ideálne napríklad na zdobenie rozlúčok so slobodou. Máme široký katalóg foriem na výrobu erotických sviečok. Okrem toho budeš potrebovať vosk, farbivo, aromatickú esenciu a knôt. Tieto a mnoho ďalších materiálov nájdeš v internetovom obchode Gran Velada, kde sme ti dývame k dispozícii všetko, čo potrebuješ na výrobu erotických sviečok.

Erotické formy na sviečky sú k dispozícii v rôznych tvaroch a veľkostiach a všetky sú vyrobené zo silikónu. Jeho najdôležitejšie vlastnosti sú: odolnosť, trvanlivosť, elasticita a nepriľnavosť. Preto, sú ľahko použiteľné, aj keď nemáš skúsenosti s výrobou sviečok.

Vďaka ich pevnosti a trvanlivosti môžeš tieto formy uchovávať na výrobu erotických sviečok v dobrom stave po dlhú dobu. Medzitým jeho elasticita a nepriľnavosť pomáhajú zjednodušiť a urýchliť proces odvíjania, pretože vosk sa nelepí a jeho odstránenie je jednoduché.

Výroba erotických sviečok bude vďaka týmto formám GranVelada veľmi jednoduchá. Chceš vedieť ako? Nenechaj si ujsť návod krok za krokom:

  1. 1. Zvolený vosk roztop v hrnci. Odporúčame ti to robiť na nízkej teplote a neustále sledovať.
    2. Nalej do plastového pohára, aby lepšie fungoval, a podľa cpotreby pridaj farbivo a esenciu. Všetky ingrediencie dobre premiešaj.
    3. Naplň formu a nechaj ju uschnúť.
    4. Sviečku musíš rozložiť, keď je vo vnútri ešte horúca, týmto spôsobom bude umiestnenie knôtu jednoduchšie. Pomocou vodiacej tyče urobíš otvor zhora nadol a umiestni knôt. Tvoje erotické sviečky budú pripravené na použitie.

V popise každej z foriem na erotické sviečky nájdeš podrobnejšie informácie o ich hmotnosti a mierach. Ak máš akékoľvek ďalšie otázky, môžeš kontaktovať náš tím zákazníckej podpory.