Drží kovový knôt

Podpora kovových knôtov

Kovový držiak knôtu je základným kúskom na výrobu kvalitných sviečok s profesionálnym povrchom. Pomôže nám to umiestniť knôt v strede sviečky a udržať ho v rovnej polohe.

Tento kovový držiak knôtu je odolný a odolný a môžete ho používať znova a znova bez zhoršenia. Bez problémov odoláva vysokým teplotám roztaveného vosku a parafínu. Je tuhý, nehrdzavejúca oceľ a má niekoľko otvorov na navlečenie a držanie knôtu. Je to veľmi praktické a uvidíte, aké pohodlné bude vyrábať sviečky, ktorým táto podpora pomôže.

Položenie knôtu na sviečku

Pri vkladaní knôtu na sviečku môžeme sledovať niekoľko možností. Ale jedným z najpraktickejších a najpohodlnejších je použitie knôtového stojana. S ním sa uistíme, že stránka je vycentrovaná, na svojom mieste. A že pri plnení formy tekutým voskom sa knôt nebude pohybovať.

Ak chcete dať knôt na sviečku v skle s touto podporou, jednoducho musíme znížiť knôt na veľkosť skla, berúc do úvahy, že vyčnieva trochu nad sklo. Potom ho prevlečieme cez zvolený otvor držiaka knôtu a položíme ho do skla. Naplňte pohár tekutým voskom a nechajte vychladnúť. Akonáhle sviečka stvrdne, môžeme odstrániť podperu a odrezať prebytočný knôt, ak existuje. Je to také jednoduché.


Kde kúpiť kovovú podporu knôtu?

Ak hľadáte, kde kúpiť podporu pre kovové knôty, nájdete ju v internetovom obchode Gran Velada. Máme tiež všetky potrebné materiály na výrobu domácich sviečok: vosky, parafíny, formy, farbivá... Zaregistrujte sa predtým prostredníctvom webu a spracujte svoj nákup. Vo veľmi krátkom čase dostanete objednávku u vás doma. Rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

UKÁŽEME TI AKO NA TO