Forma na sviečku ženské telo

Forma na sviečky ženské telo

Silikónová forma na sviečky, ideálna na domácu výrobu sviečok rýchlym a jednoduchým spôsobom. Predstavuje telo nahej ženy a je skvelá na výrobu sviečok, hoci sa dá použiť aj s inými materiálmi, takže môžeš ľahko vyrábať moderné sviečky!

Táto forma v tvare ženského tela na sviečky je nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa z formy ľahko vyberá. Vyniká tiež svojou odolnosťou a trvanlivosťou. Aby bola stále ako nová, po každom použití ju dobre vyčisti a skladuj ju na mieste bez vlhkosti a mimo dosahu slnečného žiarenia. Takto ju budeš môcť opäť použiť, keď ju budeš potrebovať.

 

Forma na dámsku telovú sviečku

Táto forma v tvare ženského tela je jedným z materiálov, ktoré pri spracovaní nemôžu chýbať. Budeš tiež potrebovať:

Ak chceš použiť formu na sviečky v tvare ženského tela, odporúčame použiť vosk GV-20. Odporúča sa najmä na výrobu sviečok v silikónových formách a získaš dokonalé figúrky s množstvom detailov. Je to vosk veľmi dobrej kvality, ktorý ponúka dobré výsledky. Okrem toho je práca s ním veľmi jednoduchá a nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti.

Pokiaľ ide o aromatickú esenciu, môžeš si vybrať tú, ktorá sa ti najviac páči. Ak chceš sviečky zafarbiť, odporúčame ti rozhodnúť sa pre tekuté farbivá pre sviečky. Sú veľmi ľahko použiteľné a poskytujú veľmi dobré výsledky. Sú tiež k dispozícii v širokej palete farieb. Nájdeš tu celý rad koncentrovaných tekutých farbív, ktoré sú veľmi praktické a cenovo dostupné.

Ak chceš vybrať knôt, musíš vziať do úvahy priemer alebo šírku, ktorú bude mať postava, ktorú sa chystáš urobiť. V závislosti od centimetrov, ktoré bude mať, je potrebné prispôsobiť dĺžku. Okrem toho je potrebné vziať do úvahy teplotu topenia vosku a to, či sa pridávajú prísady alebo nie.

Forma na telové sviečky

Nižšie ti  krok za krokom ukážeme, ako používať formu na sviečky v tvare ženského tela. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  • Vosk roztop v hrnci na miernom ohni. Keď zostanú malé kúsky na roztopenie, vypni horák a nechaj zvyškové teplo dokončiť jeho roztavenie.
  • Medzitým navleč knôt do formy do formy na sviečku. Vlož ho cez otvor v základni a prichyť ho hore držiakom knôtu. Je to najjednoduchší spôsob, ako umiestniť knôt. Ak tvoja forma nemá otvor, môžeš ho ľahko urobiť ostrým predmetom.
  • Pridaj tekuté farbivo a niekoľko kvapiek aromatickej esencie do roztaveného vosku a dobre premiešaj, aby bol integrovaný. Je dôležité, aby neboli sviečky vôňou alebo farbou presýtené. Maj na pamäti, že ak pridáš príliš veľa vosku, nebude ich vosk dobre absorbovať.
  • Naplň formu ženského tela a nechaj ju úplne vyschnúť. Je dôležité, aby v miestnosti nebol prievan alebo nedošlo k náhlym zmenám teploty, týmto spôsobom zabránime ich prilepeniu.
  • Odformuj sviečku, odrež zvyšný knôt a sviečka je pripravená na použitie.

Ak chceš vidieť krok za krokom, ako vyrobiť domáce sviečky, v našom blogu www.blog.granvelada.es nájdeš nové nápady. 

Kde kúpiť formu na sviečky ženské telo?

Zadaj www.granvelada.com a kúp si formu na sviečky v tvare ženského tela. Nájdeš tu aj mnoho ďalších, pretože máme jeden z najväčších katalógov na trhu s exkluzívnym dizajnom. Nájdeš tu aj ostatné ingrediencie potrebné na výrobu vlastných sviečok. Bezplatné poradenstvo a individuálna pozornosť. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo