Dekorácia mikáda

Zdobenie tvojich domácich vonných tyčiniek bude veľmi jednoduché a zábavné s obalovými materiálmi Mikado, ktoré nájdeš v tejto sekcii nášho online obchodu. Máme veľký výber produktov a môžeš im dať tvoj osobný dotyk. S trochou kreativity urobíš niečo výnimočné!

Dekorácia mikáda

Najnovšie príspevky na blogu

Balenie mikado

Zdobenie tvojho domáceho osviežovača vzduchu mikado bude veľmi jednoduché a zábavné s obalovými materiálmi mikado , ktoré nájdeš v tejto sekcii nášho internetového obchodu. Máme širokú škálu produktov, takže im môžeš dať svoj osobný nádych. So štipkou kreativity budeš robiť exkluzívne veci!

Nájdeš tu napríklad rôzne typy nálepiek: originálne, klasické a elegantné, špecifické pre mikádos a dokonca aj modely, ktoré je možné prispôsobiť. Ďalšia možnosť? Umiestni kartónový závesný štítok na napísanie vety alebo venovania. V tomto prípade je ideálne, ak uvažuješ o tom, že daruješ tvoje mikádos. Je to ekonomické balenie a ľahko sa vyrába!

Ozdobné stuhy, ako napríklad grosgrain, sú ideálne na výrobu malých mašiel okolo hrdla nádoby. Budeš mu môcť dať veľmi koketný a elegantný povrch. Ak ich skombinuješ s farbou mikáda, budú existovať jedinečné vzory.

Podobnú povrchovú úpravu dostaneš so strapcami nití. Máme ich k dispozícii v širokej škále farieb a výhodou tohto typu výrobkov je, že sa veľmi ľahko používajú. Stačí ich zavesiť z ústia nádoby a je to! Cieľ? Jednoduché a elegantné.

Sadrové výbery sú ďalšou možnosťou, ako urobiť zábavné obaly mikádo. V tomto prípade môžeš okolo nádoby umiestniť pásku a použiť ako sponu. Na lepenie stačí použiť silikónovú pištoľ. Tieto výbery môžu byť parfumované arómou a naplniť ňou mikádo.

Ak chceš urobiť domáce mikados ako svadobné darčeky, môžeš ich zabaliť do priehľadného celofánového vrecka a uzavrieť ozdobnými stuhami. V blogu Gran Velada nájdeš návod, ktorý môže slúžiť ako inšpirácia. Tam uvidíš rôzne spôsoby, ako ozdobiť domáce mikádo dať ako darček.