Valentínske cameo

PREBUDENIE VINTAGE

V Gran Velada nájdete široký sortiment sadrových portrétov vo vintage štýle. Sú ideálne na zdobenie všetkých druhov darčekov, remesiel a ručne vyrábaných výtvorov, na balenie alebo balenie tých najpodrobnejších. Tieto portréty sú vyrobené z bielej omietky, vďaka čomu sú ideálne na parfumovanie aromatickou esenciou alebo protitypom parfumu. Okrem toho ich pomocou silikónovej tepelnej pištole môžete nalepiť na akýkoľvek typ povrchu: tkanina, sklo, papier, plasty, vosk ...

Nápady na ozdobenie vintage portrétmi

Vintage portréty sú veľmi koketným detailom na ozdobenie našich remeselných výtvorov a remesiel. Prinesú nádych elegancie a odlišnosti. Tu je niekoľko nápadov na dekoráciu, v ktorých môžete použiť keramické portréty:

V sklenených fľašiach a nádobách na parfumy a mikádos:

  • Mnohokrát fľaše a malé fľaštičky, v ktorých uchovávame parfumy a domáce mikádos, sú trochu nevýrazné alebo bez milosti. Ale pridaním niekoľkých jednoduchých detailov, ako je jedno z týchto portrétov spolu so stuhou alebo mašľou, ich budeme môcť urobiť jedinečnými.

Na ozdobenie sviečok:

  • Sviečky, sviečky aj sklo, sú ďalším veľmi dobrým príkladom toho, čo môžeme ozdobiť vintage portrétmi. Jednoduchú sviečku môžete veľmi ľahko premeniť na dekoratívny prvok tých najelegantnejších. Napríklad skombinujte jutovú stuhu s organzovou stuhou, obklopte nimi sviečku a dokončite ju umiestnením portrétu do stredu.

S aromatickými látkovými vreckami :

  • Ďalším nápadom je ozdobiť aromatické vrecká portrétom. Môžeme ho prilepiť do stredu alebo na vrchol ako uzáver.

Vo všetkých typoch nádob, škatúľ a plechoviek, ako aj na darčekové obaly a mydlá.

  • Pravdou je, že vintage portréty sa dokonale kombinujú so stuhami a kravatami z organzy, grosgrainu, juty, blond a mnohých ďalších druhov látok. A sú ideálne na ozdobenie všetkého, na čo si spomenieme. Stačí dať trochu fantázie, aby ste získali originálny a jedinečný detail. Okrem toho ich môžete vždy parfumovať, aby boli naozaj špeciálne.

Ako parfumovať vintage portréty?

Jedným zo spôsobov, ako získať viac z portrétov, je parfumovať ich arómou , ktorá sa nám páči. Je to jednoduchá technika, ale so skvelým výsledkom. Omietka je porézny materiál, ktorý absorbuje esenciu a zachová si svoju vôňu. Stačí si vybrať svoju obľúbenú aromatickú esenciu, zo širokej ponuky, ktorú nájdete v Gran Velade, alebo niektorý z našich parfumových protitypov. Zmiešajte esenciu s 96 ° alkoholom v pomere 30% esencie a 70% alkoholu a striekajte portréty z diaľky. Po zaschnutí budú pripravené na použitie. Ak s nimi napríklad ozdobíme aromatickú sviečku, môžeme použiť rovnakú esenciu, ktorú sme sa rozhodli vyrobiť sviečku.

Vintage portréty sa predávajú prostredníctvom internetového obchodu Gran Velada v baleniach po rôznych jednotkách. Stačí zadať objednávku z webu a vo veľmi krátkom čase ju dostanete u vás doma.

Te mostramos cómo