Nálepky na domácu vôňu mikado

Štvorcové nálepky pre osviežovače vzduchu

Ak hľadáte nálepky na ozdobenie domáceho mikáda, tento model Gran Velada vám môže vyhovovať. Jedná sa o štvorcové nálepky pre osviežovače vzduchu s nápisom "Home Fragance".

Tieto štvorcové samolepky pre osviežovače vzduchu priťahujú pozornosť pre svoj koketný a elegantný dizajn. Sú jednoduché, s triezvymi líniami a s nimi dostanete svoje domáce mikádo, aby malo extra sofistikovanosť.

Sú to štvorcové nálepky s prázdnym pozadím. Majú tmavosivé pole a v strede sa objaví text. Okrem toho sa v spodnej časti objaví "Hand Made" (Ručná výroba), takže je zaznamenané, že ide o domáce mikádo.


Lepiace etikety pre mikádos

Jedná sa o lepiace štítky pre mikádos , ktoré je možné prilepiť na sklo, sklo, plastové povrchy ... Budú vyzerať skvele v kontajneroch pre mikádos, ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode.

Tieto lepiace etikety pre mikádos môžete umiestniť napríklad do týchto nádob:

- Štvorcová frasca s korkovou zátkou
- Fľaštička mikado Margarita 100 ml.

Tieto lepiace štítky sú vytlačené na plastovom papieri, takže sú odolné voči vode. Okrem toho majú polomatný povrch.


Kde kúpiť štvorcové nálepky pre osviežovače vzduchu?

V Gran Velade si môžete kúpiť hranaté nálepky na osviežovače vzduchu. V tomto prípade sa predávajú v blistri . Okrem tohto modelu nájdete mnoho ďalších, ktorými môžete ozdobiť a dodať svojim domácim výtvorom osobný nádych. Nájdite svoj obľúbený model a získajte ho! Rýchle dodávky.

Te mostramos cómo