Formy na výrobu vianočných sviečok

Vyrobiť domáce vianočné sviečky bude veľmi jednoduché s týmito formami od Gran Velada. Existuje veľa rôznych tvarov, takže si môžeš vybrať ten, ktorý sa ti najviac páči! Ale všetky majú niečo spoločné: sú kvalitné, preto sú ľahko použiteľné. S týmito formami a tvojou tvorivosťou dosiahneš krásne výsledky. Vsaďt na ručnú prácu a vytvor jedinečné dizajny na vianočnú dekoráciu tvojho domova! Vianočné sviečky môžu byť tiež skvelou voľbou na darovanie a dokonca aj na predaj na vianočných trhoch.. Tu nájdeš všetko, čo potrebuješ na ich vytvorenie doma.

Formy na výrobu  vianočných sviečok

Najnovšie príspevky na blogu

Formy na výrobu vianočných sviečok

Formy na výrobu vianočných sviečok sú vyrobené zo silikónu, takže majú tri základné vlastnosti, ktoré uľahčujú výrobu. Sú nepriľnavé, to znamená, že vosk sa nelepí na formu, takže sa ľahko odformuje bez potreby použitia uvoľňovacieho činidla. Pomáha tomu aj to, že sú flexibilné. A nakoniec sú veľmi odolné.

Ďalšou výhodou foriem na výrobu vianočných sviečok, ktoré si tu môžeš kúpiť, je, že ich ponúkame v rôznych materiáloch ako napríklad cementové formy, živicové, sadrové.

Aby ostali zachované v dobrom stave, odporúča sa ich po každom použití vyčistiť. Zvyšky vosku, ktoré môžu zostať nanich, sa musia odstrániť, umyť a dobre vysušiť. Je dôležité ich skladovať na mieste bez vlhkosti a bez priameho svetla. Podľa týchto pokynov ich budeš mať vždy pripravené na použitie.

Formy na výrobu vianočných sviečok

Ako sa používajú formy na výrobu vianočných sviečok? Je to jednoduché! Vosk musíš pripraviť z materiálu, ktorý si vyberieš. Po príprave sa naleje do formy. Urob to kúsok po kúsku a jemne údery na dosku tak, aby forma dobre sedela a neboli žiadne vzduchové bubliny. Keď je forma úplne plná, nechaj vychladnúť. Je nevyhnutné, aby boli figúrky dobre vysušené, inak sa môžu pri vybratí z formy zlomiť.

Ak chceš kúpiť formy na výrobu vianočných sviečok, stačí spracovať objednávku online. Zaregistruj sa ako zákazník, vyber model, ktorý sa ti najviac páči, a uskutočni nákup. Maj na pamäti, že formy na výrobu vianočných sviečok sa vyrábajú na objednávku, takže dodacia lehota sa môže oneskoriť.

V produktovom popise každej formy nájdeš podrobné informácie o mierkach a charakteristikách. Krok za krokom tiež vysvetľujeme, ako ich používať. A ak máš akékoľvek otázky, kontaktuj nás a my ti pomôžeme vo všetkom, čo potrebuješ.