Formy na výrobu svietnikov

Formy na vytvorenie sviečok s veľmi rôznymi tvarmi a veľkosťami. Všetky sú vyrobené z silikónu. S nimi bude veľmi jednoduché vyrobiť si domáce sviečky. Môžete ich vyrobiť z betónu, sádry, špachtli alebo z reziny. Čo chcete! To je jedna z výhod DIY: máte úplnú slobodu na výrobu s materiálom, ktorý sa vám páči. Všetky tieto materiály nájdete v našom online obchode. Odporúčame ich používať, aby boli výsledky optimálne.

Formy na výrobu svietnikov

Najnovšie príspevky na blogu

Výroba svietnikov

Formy na výrobu svietnikov s veľmi rozmanitými tvarmi a veľkosťami. Všetky sú vyrobené zo silikónu. S nimi bude pre vás veľmi ľahké vyrobiť domáce svietniky. Môžete ich vyrobiť z cementu, sadry, sadry alebo živice. Čokoľvek uprednostňujete! Je to jedna z výhod stávkovania na domácich majstrov: máte úplnú slobodu vyrábať ich z materiálu, ktorý sa vám najviac páči. Všetky tieto materiály nájdete v našom internetovom obchode. Odporúčame jeho použitie, aby boli výsledky optimálne.

Máme široký katalóg foriem pre svietniky. Uvidíte, že sú tu miskovité, okrúhly tanier, sklo ... Niektoré z nich sú ideálne na umiestnenie čajovej sviečky alebo základnej sviečky dovnútra a iné dokonca poslúžia ako nádoba na výrobu vlastných sviečok.

Dali sme vám k dispozícii aj formy na výrobu svietnikov s geometrickými tvarmi, ktoré sú jedným z najaktuálnejších trendov a dokonca aj formy misiek zdobených zvonku. Získate jedinečné návrhy jednoduchým spôsobom.

Formy na výrobu svietnikov sú vyrobené zo silikónu a vyznačujú sa pevnosťou a trvanlivosťou. Ak sa o ne staráte, môžete im poskytnúť viacnásobné použitie. Je nevyhnutné, aby ste nepoužívali ostré predmety, ktoré ich môžu poškodiť a musíte ich čistiť zakaždým, keď s nimi pracujete. Takto vám vydržia dlho.

Okrem toho sú tieto formy na svietniky pružné a nelepia sa. Vďaka tomu sú pri práci veľmi pohodlné. Pred rozbalením stačí naliať tekuté cesto dovnútra a počkať, kým nebude úplne suché.

Keďže je vyrobený zo silikónu, svietnik vo vnútri vychádza úplne ľahko. Musíte len trochu ohnúť formu a stlačiť ju, aby ste ju bez problémov extrahovali. Samozrejme, počkajte dobre, kým nebude svietnik úplne suchý.

Získajte svoju obľúbenú formu a vyrobte si domáce svietniky, ktoré ozdobia váš domov, rozdajú ich a dokonca ich predajú!