Kandelilový vosk
-20%

Candelilla vosk predaj

Vosk candelilla, ktorý môžeš kúpiť v Gran Velada, je vosk rastlinného pôvodu. Konkrétne sa extrahuje z kríka euphorbia cerifera. Keďže je rastlinného pôvodu, slúži ako  dobrá alternatíva k včelímu vosku pri výrobe vegánskych sviečok, domácich liečiv...

Vosk candelilla je vosk s vysokou tvrdosťou a odolnosťou voči opotrebovaniu. Vyznačuje sa vysokým bodom topenia, nepriepustnosťou a vysokým leskom. Je kompatibilný so širokou škálou voskov. V podstate sa môže miešať s rastlinnými a živočíšnymi voskami, ako aj s parafínmi a mikrokryštalickými voskami, preto sa tiež používa ako zpevňovač.

Toto sú najdôležitejšie technické charakteristiky vosku candelilla, ktorý môžeš kúpiť v Gran Velada:

Popis: Vosk vysokej čistoty vyrobený z divokej rastliny Euphorbia Cerifera.

Bod topenia: 69-73ºC

Prezentácia: tuhý vosk, prírodného pôvodu, vo forme šupín

Farba: žltkastá

Skladovanie: neuchovávať pri teplotách nad 45ºC, ani v blízkosti silných oxidačných činidiel.

Vlastnosti vosku Candelilla

Candelilla vosk má ochranné vlastnosti, vďaka ktorým je ideálny na použitie ako kozmetická zložka. V skutočnosti tento vosk pomáha chrániť prirodzenú vlhkosť pokožky, čím zabraňuje jej dehydratácii. Preto jeho ochranný účinok prispieva k jeho zmäkčujúcej činnosti.

Tieto vlastnosti kandelilového vosku z neho robia spojenca pri formulovaní domácej kozmetiky. K tomu musíme dodať, že nezanecháva lepkavý pocit, a preto mnohé recepty na kozmetické výrobky zahŕňajú medzi svojimi zložkami kandelilový vosk.

Candelilla vosk použitie

Medzi technické využitia vosku candelilla patrí výroba sviečok. S týmto voskom môžeš robiť prírodné a vegánske sviečky s tvarom, aký len chcel. Je to skvelá alternatíva k včeliemu vosku, pretože jeho vlastnosti sú veľmi podobné, ale tento vosk má rastlinný pôvod.

Okrem toho sa vosk candelilla môže použiť na výrobu leštiacich prípravkov na auto, parkety a iné podlahy. Jednou z hlavných charakteristík tohto vosku je jeho vysoký lesk a nepriepustnosť, preto je ideálny východiskový bod pri výrobe vosku na drevo.

Kde kúpiť candelilla vosk?

Navštív online obchod Gran Velada a kúp si vosk candelilla. Okrem toho ti ponúkame aj ďalšie vosky, takže si môžeš vybrať ten, ktorý sa najlepšie hodí tvojim potrebám. Zadaj svoju objednávku online rýchlo, pohodlne a 100% bezpečne. Individuálne poradenstvo. Rýchle doručenie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (354.31k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (148.53k)

Te mostramos cómo