Vintage portréty

Vintage broše od Veľkej slávnosti sú malé kusy špachtlí s reliéfom, ktoré sa stanú dokonalým doplnkom pre vaše detaily a darčeky. Majú oválny tvar a sú ideálne na dekorovanie a vôňu.

Vintage portréty

Najnovšie príspevky na blogu

Kúpiť portréty

Vintage portréty Gran Velady sú malé kúsky omietky s postavou v reliéfe, ktorá sa stane dokonalým doplnkom vašich detailov a darčekov. Majú oválny tvar a sú ideálne na zdobenie a parfumovanie.

V našom internetovom obchode si môžete kúpiť portréty s rôznymi figúrkami v reliéfe. Majú vintage a romantický štýl, ktorý ich robí jedinečnými a exkluzívnymi. Predávajú sa v baleniach, takže sú veľmi ekonomické. Týmto spôsobom, s malými peniazmi, budete môcť dať svojim detailom veľmi elegantný povrch.

Ak niečo vyniká, vintage portréty , ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, sú pre svoju všestrannosť. Sú veľmi funkčné a dajú sa použiť na ozdobenie širokej škály predmetov. Napríklad tieto vintage portréty dodajú koketný a elegantný nádych:

Používanie týchto vintage portrétov je veľmi jednoduché, pretože ich stačí nalepiť na detail, ktorý uprednostňujete. Ako? So silným lepidlom alebo pomocou silikónovej pištole. Umiestnite kvapku na zadnú stranu portrétu a stlačíte, aby sa prilepila.

Vintage portréty, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velade, sú vyrobené z absorpčného materiálu, takže sú ideálne na parfumovanie. Portréty sú impregnované arómou a postupne ju rozptyľujú.

Ako môžu byť tieto vintage portréty parfumované? Veľmi jednoduché: pripravte aromatickú zmes s 30% vašej obľúbenej esencie zriedenej v 70% 96 ° alkoholu. Po dokončení ho stačí nastriekať na portrét a získate svoje detaily, aby ste mali špeciálnu arómu.

Ak si chcete kúpiť portréty, stačí si vybrať model, ktorý sa vám najviac páči. V produktovom liste môžete skontrolovať jeho vlastnosti a merania. Keď sa rozhodnete pre jeden z našich modelov, uvediete sumu, ktorú potrebujete, a spracujete objednávku online. Tak ľahko a rýchlo si môžete kúpiť portréty v internetovom obchode Gran Velada.

V našich blogoch môžete vidieť návody s nápadmi na použitie týchto vintage portrétov. Tam môžete vidieť, že veľkolepé výsledky sa dosahujú bez toho, aby ste investovali veľa času alebo peňazí.