Klasická mydlová forma s portrétom

Mydlová forma

Ak chceš vyrábať mydlá v klasickom, retro a vintage štýle,táto mydlová forma na toaletné mydlo je pre teba ako stvorená. Je vyrobená zo silikónu, veľmi odolná a trvácna. Je ručne vyrobená v našej dielni a s jej pomocou budeš môcť rýchlo a jednoducho vyrábať kocky mydla.

Práca s touto formou na  mydlo je jednoduchá. Všetko, čo potrebuješ, je glycerínový mydlový základ, vonná esencia a farbivo. Nie je potrebné používať oddeľovací prostriedok, pretože silikón zabraňuje prilepeniu mydla k forme. Navyše, keďže je pružná, formu budeš môcť bez problémov ohýbať a okamžite získa svoj pôvodný tvar.

Aby dlho vydržala, stačí ju vyčistiť, odstrániť zvyšky mydla, dobre vysušiť a uskladniť na suchom mieste. Takto bude vždy pripravená na použitie. S touto formou na  mydlo môžeš vyrábať glycerínové aj olejové mydlá.

Forma na dekoratívne mydlá

Táto dekoratívna forma na mydlo v klasickom štýle má tvar osemuholníka. Je podlhovastá a jej okraje sú oblé. V jej strede sa nachádza ozdobný portrét.

Portrét je oválna a má podobu reliéfu ženskej tváre. Z jej zapletených vlasov je upletený jemný rastlinný dekor, ktorý portrét rámuje.

Táto dekoratívna forma na mydlo je ideálna na výrobu vintage vzorov v štýle art deco. Získaj elegantné a sofistikované mydlá, ktoré sú ideálne ako darčeky alebo na ozdobenie kúpeľne.

Klasická mydlová forma

Použitie tejto klasickej formy na mydlo je veľmi jednoduché. Stačí rozpustiť glycerínový mydlový základ, pridať farbivo a esenciu podľa preferencie, dobre premiešať a naliať zmes do formy. Po niekoľkých hodinách bude mydlo suché. Po vybratí mydla z formy ho môžeš použiť.

Na výrobu mydla s touto klasickou formou budeš potrebovať približne 105 g glycerínového mydlového základu.

Kde kúpiť formy na mydlové tablety?

Navštív stránku www.granvelada.com a môžeš si kúpiť silikónové formy na svoje výtvory. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok a mnohých ďalších výrobkov.  Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo